reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pierwsze zdjecia naszych pociech ...z zewnątrz i od środka ;)

no to u mnie nie ma co mowic o jakiejkolwiek pomylce:-Dstwierdzily to najwieksze specjalistki niz sam ginekolog:-D;-):-)do porodu raczej juz usg nie bede miec robionego...(zbyt wielki koszt w holandii)bo za kazdym razem musze za to placic...no chyba ze mi sie nalezy jeszcze przed porodem ale tego to jeszcze niewiem:sorry:tak wiec pozostaje mi wierzyc i ufac wam;-):-)z tymi dorodnymi klejnotami:-D
hahah... no ba!! śmiesz wątpić? :-p

Ja tez nie bede juz miec USG, wierze ze klejnociki mojego syneczka wyraznie widac i nie ma tu pomylki :-D:-D:-D wklejam zdjeciucho zrobione z profilu! jedno jajeczko i pyrteczek :-):-)
no nie- te foto nie podlega dyskucji! mówię to jako doświadczona w interpretacji zdjęć usg:cool2:

reklama
no no no...xxxklaudziaxxx...o pomylce nie ma mowy:-Dz moja niedorozwinieta wyobraznia sama bardzo dobrze widze te jajeczko i siusiaczka:-Dkrolewicz na sto procent.....
hihihih...tak jak zesmy wklejaly dzieciatka..to teraz calemu swiatu obnegizujemy nam nasze dzieciatka...hihihihdobrze ze sa male i nie maja jeszcze wstydu co tu mamusie wyprawiaja;-):-D

hehehe ja jak wstawialam ta fotke to mnie dziedzic tak skopal ze w pewnym momencie zgielo mnie w pol :-) ale coz narazie to ja mam przewage :-D:-D

właśnie wyobraziłam sobie miny juz dorosłych męzczyzn , gdy się dowiedzą , że ich mamusie pokazywały publicznie to co mają najcenniejsze:-):-):-) Mimo to klaudzia ma rację- korzystajmy z przewagi:tak:

ja depiluje sie na wyczucie :-) tak to ujmę, a pożniej prosze męza o sprawdzenie jak nie daje rady to on dokancza, jakos trzeba sobie radzic....:-)

a o to moj brzuch z dzis rana i rozpychajacy sie kosmita, efekt byl jeszcze wiekszy ale zanim zdazylam zlapac komorke to mlody juz troszku uciekl :-) ale dalej widac hehe

Załączniki

• klaudia brzuszek.jpg
    klaudia brzuszek.jpg
    20,7 KB · Wyświetleń: 54
a o to moj brzuch z dzis rana i rozpychajacy sie kosmita, efekt byl jeszcze wiekszy ale zanim zdazylam zlapac komorke to mlody juz troszku uciekl :-) ale dalej widac hehe

Widac widać wybrzuszenie.Ja niedawno chciałam aparatem nakręcic niunia tak fikała.Wziełm aparat i ręka mi scierpła zanim się poruszyła , jakby wyczuła złosnica mała:-D

reklama
Do góry