reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pierwsze zdjecia naszych pociech ...z zewnątrz i od środka ;)

no to u mnie nie ma co mowic o jakiejkolwiek pomylce:-Dstwierdzily to najwieksze specjalistki niz sam ginekolog:-D;-):-)do porodu raczej juz usg nie bede miec robionego...(zbyt wielki koszt w holandii)bo za kazdym razem musze za to placic...no chyba ze mi sie nalezy jeszcze przed porodem ale tego to jeszcze niewiem:sorry:tak wiec pozostaje mi wierzyc i ufac wam;-):-)z tymi dorodnymi klejnotami:-D
hahah... no ba!! śmiesz wątpić? :-p

Ja tez nie bede juz miec USG, wierze ze klejnociki mojego syneczka wyraznie widac i nie ma tu pomylki :-D:-D:-D wklejam zdjeciucho zrobione z profilu! jedno jajeczko i pyrteczek :-):-)
no nie- te foto nie podlega dyskucji! mówię to jako doświadczona w interpretacji zdjęć usg:cool2:

reklama
no no no...xxxklaudziaxxx...o pomylce nie ma mowy:-Dz moja niedorozwinieta wyobraznia sama bardzo dobrze widze te jajeczko i siusiaczka:-Dkrolewicz na sto procent.....
hihihih...tak jak zesmy wklejaly dzieciatka..to teraz calemu swiatu obnegizujemy nam nasze dzieciatka...hihihihdobrze ze sa male i nie maja jeszcze wstydu co tu mamusie wyprawiaja;-):-D

hehehe ja jak wstawialam ta fotke to mnie dziedzic tak skopal ze w pewnym momencie zgielo mnie w pol :-) ale coz narazie to ja mam przewage :-D:-D

właśnie wyobraziłam sobie miny juz dorosłych męzczyzn , gdy się dowiedzą , że ich mamusie pokazywały publicznie to co mają najcenniejsze:-):-):-) Mimo to klaudzia ma rację- korzystajmy z przewagi:tak:

ja depiluje sie na wyczucie :-) tak to ujmę, a pożniej prosze męza o sprawdzenie jak nie daje rady to on dokancza, jakos trzeba sobie radzic....:-)

a o to moj brzuch z dzis rana i rozpychajacy sie kosmita, efekt byl jeszcze wiekszy ale zanim zdazylam zlapac komorke to mlody juz troszku uciekl :-) ale dalej widac hehe

Załączniki

• klaudia brzuszek.jpg
    klaudia brzuszek.jpg
    20,7 KB · Wyświetleń: 58
a o to moj brzuch z dzis rana i rozpychajacy sie kosmita, efekt byl jeszcze wiekszy ale zanim zdazylam zlapac komorke to mlody juz troszku uciekl :-) ale dalej widac hehe

Widac widać wybrzuszenie.Ja niedawno chciałam aparatem nakręcic niunia tak fikała.Wziełm aparat i ręka mi scierpła zanim się poruszyła , jakby wyczuła złosnica mała:-D

reklama
Do góry