reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pierwsze zdjecia naszych pociech ...z zewnątrz i od środka ;)

a o to moj brzuch z dzis rana i rozpychajacy sie kosmita, efekt byl jeszcze wiekszy ale zanim zdazylam zlapac komorke to mlody juz troszku uciekl :-) ale dalej widac hehe

Ale fajny widok:-) ja tak nie mam, a jestem wyżej w ciąży, mój brzuch rusza się, ale nie odstaje tak jak Twój, ale widok też super- u mnie to ruszająca się piłeczka.

reklama
a o to moj brzuch z dzis rana i rozpychajacy sie kosmita, efekt byl jeszcze wiekszy ale zanim zdazylam zlapac komorke to mlody juz troszku uciekl :-) ale dalej widac hehe

fajniutki :) ja za jakis czas najem sie słodkiego wypije ciepla herbate bo na to najbardziej reaguje i nagram filmik aparatem :D
a wiecie co kiedys ogladalam z archiwum x hehe i tam byly odcinki gdy skóra sie ruszala bo obcy byl pod nia :D jak maly sie przewraca u mnie czasem mi sie to przypomina hehehe

A więc przyszedł i czas na nas:) Urosłyśmy choć troszke??:)
28d.jpg

28agdh.jpg

Piekne zdjecia dziewczynki, w weekend obiecuje wkleic moja niunie:) Niestety, nie mam skanera, ale aparatem sprobuje jakos uchwycic.

mala Zosia przepiekna:tak:ujecie tez superowe..szkoda ze moj malutki nie dal sie rowniez sfotografowac...chyba czeka abysmy z tatusiem poczekali do porodu jak wyglada:-D

pianistka..ja tez niemam skanera i jak chce cos wrzucic to robie z kamery internetowej..a zdjecia z usg rowniez fotografuje..nie sa najlepszej jakosci ale widac co nieco:tak:

reklama
Do góry