reklama
O ładnie dzieciaczki powiększają swój słowniczek
U Kacpra na topie są teraz słówka :
choć
citać ( czytać )
buti ( buty )
myje ( myju, myju)
miami ( mniami )
pici ( piciu)
otuź ( otwórz )
Zadziwia mnie, że on w zasadzie bardzo wyraźnie mówi uczę go jednego słówka trudniejszego na dzień tak jak choć to najpierw było nieśmiało oć, potem próbował sobie sam pod nosem a jak następnego dnia poprosiłam żeby powiedział choć to i tak dokładnie powiedział.
U Kacpra na topie są teraz słówka :
choć
citać ( czytać )
buti ( buty )
myje ( myju, myju)
miami ( mniami )
pici ( piciu)
otuź ( otwórz )
Zadziwia mnie, że on w zasadzie bardzo wyraźnie mówi uczę go jednego słówka trudniejszego na dzień tak jak choć to najpierw było nieśmiało oć, potem próbował sobie sam pod nosem a jak następnego dnia poprosiłam żeby powiedział choć to i tak dokładnie powiedział.
Boszee Abyz moja też mówi pupa i kupa i teraz sa to jej ulubione słowa. Wstyd jak cholera jak zacznie tak na przemian w sklepie;-) Ale fajne jest to, że jak zrobi kupę to przylatuje i mówi kupa albo pupa;-)
Ale wasze dzieciaczki wygadane
Alek ma bardzo maly zasob slownictwa sa to:
Tata, mama, baba, papa, kaka(kuku) he he- ha ha(szczekanie)na wszystkie zwierzatka Bacznie z dinozaurami w ksiazeczce.
pic(chce pic) am (roznie stosowane), nie i ta(tak)i potrafi sie za tak klucic...jak ja nie to on ta jak ja tak to on nie
ciagle tez powtarza cos w rodzaju didisz i sysysz wydaje nam sie ze to widzisz i slyszysz
A tak pozatym to zadziwia mnie jak on juz strasznie duzo rozumie co sie do niego mowi
Alek ma bardzo maly zasob slownictwa sa to:
Tata, mama, baba, papa, kaka(kuku) he he- ha ha(szczekanie)na wszystkie zwierzatka Bacznie z dinozaurami w ksiazeczce.
pic(chce pic) am (roznie stosowane), nie i ta(tak)i potrafi sie za tak klucic...jak ja nie to on ta jak ja tak to on nie
ciagle tez powtarza cos w rodzaju didisz i sysysz wydaje nam sie ze to widzisz i slyszysz
A tak pozatym to zadziwia mnie jak on juz strasznie duzo rozumie co sie do niego mowi
reklama
toola
Fanka BB :)
abryz superancko!!!!!! moja jak spiewa to zawsze 'lalala' a melodie trzyma??