reklama
Ewitka
Majowo-lutowa mama
Yoanko fajnie z tym telefonem.
Ostatnia edycja:
Żania7
mama kochanych urwisków
krupko naszej Mai też się nie spieszy do gadania, choć od wczoraj mówi Misiu, mich, wcześniej mówiła na misia Mi
u nas też dawna nic nowego w temacie nowych słówek.
synek doskonali za to porozumiewanie sie za pomocą gestów. może ma to po moim rodzonym bracie. on baardzo długo (choc mama nie pamiętała jak dokładnie długo, ale na pewno duzo później zaczął niż ja, choc i ja za wcześniej nie zaczęłam gadać) nic nie mówił. teściowa mojej mamy nawet wydała wyrok oznajmiając, ze on niemową będzie. co oczywiście sie nie sprawdziło.
synek doskonali za to porozumiewanie sie za pomocą gestów. może ma to po moim rodzonym bracie. on baardzo długo (choc mama nie pamiętała jak dokładnie długo, ale na pewno duzo później zaczął niż ja, choc i ja za wcześniej nie zaczęłam gadać) nic nie mówił. teściowa mojej mamy nawet wydała wyrok oznajmiając, ze on niemową będzie. co oczywiście sie nie sprawdziło.
reklama
Domanska86
Kasia - Domisiowa Mama
Miłosz malo mowi wzrozumialym jezyku ale za to bardzo duzo w swoim... Jak juz zacznie sie wypowiadac to konca nie widac.. jeszcze do tego palcem albo reką wyma****e.. a juz nie daj boze klucic sie znim.. to juz swoje opinie wyrazi i kluci sie
Ostatno bylismy w przychodni wszedl rozejrzal sie i rzekl ale malo dzieci ..Lekarz chcial go przepadac to powiedzial Nie dam
Ostatno bylismy w przychodni wszedl rozejrzal sie i rzekl ale malo dzieci ..Lekarz chcial go przepadac to powiedzial Nie dam
Podziel się: