reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pierwsze słowa naszych pociech

gadula z niej:-Dfajnie juz laczy wyrazy

mojej tylko sie udaje w polaczeniu powiedziec mama nie ma,albo tu mama,ale za to wciaz doskonali angielski mowi: car,book,duck,ball,

reklama
Brawa dla wszystkich rozgadanych maluchów!!!
Ktoś zabronił mi sie chwalić, ale co tam :-p;-) Jestem taka dumna :rolleyes2:
Aga bardzo duzo mowi, nazywa wiekszosc przedmiotów z otoczenia i bajek i mowi proste zdania. Wczoraj mnie zaskoczyla. Bardzo lubi Kubusia Puchatka, ale zawsze wszystkie zwierzatka z tej bajki to byl Bubuś czyli Kubuś. Wyciagalam od dawna pochowane zabawki i tak mowie: popatrz co dla Ciebie mam, kto to? A Aga na to kólik, zdziwilam sie bo nie przypominał tego z bajki, potem wyciągnęlam tygrysa i pytam a to kto a Aga gygrys :-D Nie wiedzialam, ze zna te wyrazy. Teraz czesto mnie zaskakuje. Ogólnie mowi poprawnie wyrazy, ale czasem zjada pierwsza literke a czasem wogole smiesznie nazywa np. spacerek to jest patiti a paluszek pajojo. Jak widzi samolot na spacerze to wola: mama popatrz ojojot! :-) A tatę dzis rano szarpała i krzyczała: tata wstawaj! Aga mowi tez mamusiu i tatusiu co jest bardzo slodkie. No to sie nagadłam. Ostatnio znowu mnie nie było, niestety znow problemy z ciąża, lekarka kazala mi odstaiwc duphaston, na szczescie nie posluchalam clakiem zeszlam z 3 do 1 tabletki i poczekalam na wyniki badan. Okazało sie, że dalej estrogenizacja, szybko wprowadzalam znow 3 tabletki a gin powiedzila na swoje usprawiedliwienie ze jestem rzadki przypadek, kurcze a mowilam , ze mam skórcze. Do tego zamieszanie z mieszkaniem... Mam nadzieje, że uda mi sie spotkac 22 z dziewczynami w Krakowie. Wybaczcie, że wszystko piszę tutaj, nie chce za długo siedziec i skakac po wątkach. Trzymajcie sie cieplutko!!! :-)

Gunia ale masz zdolna coreczke ejstem w szoku jak fajnie sobie radzi,BRAWO BRAWO:-)
Bidulka jestes wiesz,ale tak dzielnie to znosisz silna z ciebie kobieta,trzymam za was kciuki i uwazaj na siebie:tak:;-)buziaczki i gorace pozdrowienia slmy z Natalinka

reklama
Gunia jeszcze ci nie gratulowalam!! zycze ci tez duzo zdrowka i jak najmniej stresiku!!!
A core masz zdolniache!!!

Do góry