reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pierwsze słowa naszych pociech

a+t+? jeśli chodzi o równowagę psychiczną chodziło Ci o to, że nie krzyczy jak upadnie? ;-)
Ania ciągle ćwiczy nadal tata , a kiedy mówię powiedz mama to i tak mówi tata :-) Kochane dziecko. Ćwiczy cierpliwość mamusi ;-)

reklama
Moj ostatnio oprucz roznych bababuubu muwi jeszcze papapapa ale nie mach jeszcze łapka czyli nie robi papa tylko mowi;-)

a+t+? jeśli chodzi o równowagę psychiczną chodziło Ci o to, że nie krzyczy jak upadnie? ;-)
Tak, bo ostatnio jak miala taki strasznie zly humor, to ledwo stracila rownowage (nawet nie upadla) i juz plakala z żalem.
Teraz znow tak jak kiedys - upadnie, walnie sie, ale co tam - idzie dalej nieporuszona! :-)

gluszek - fajnie by bylo sie spotkac i popatrzec jak nasze dziewczyny sie podobnie zachowuja... Moze wybierasz sie na Pomorze?

Weronika też za dużo nie mówi - ostatnio "bam bam bam bam" jej wychodzi... a poza tym skrzeczy sobie pod noskiem i piszczy i "śpiewa" samogłoski

A mi sie ostatnio wydawało ze mlody powiedział mama (nie w płaczu) ale nie wiem bo juz tego nie powtórzył:no: Co do upadkow i placzow to jak sie uderzy to czasem juz mu sie zbiera na płacz ja do niego zagadam i zapomina ze miał płakac. Czasem jednak jest krzyk.

3 ostanie tygodnie sierpnia się wybieram :)
Z miła chęcią się spotkam ale jeszcze nie wiem gdzie jadę -ale na pewno daleko od duzych miast :-)

Głuszku w takim razie zapraszam na Pomorze Środkowe:-) Tu raczej dużych miast nie ma:tak:
Polecam Darłówko- ja osobiście bardzo je lubię, albo , jeśli szukasz jeszcze czegoś bardziej spokojnego to Dąbki- tu jest też jezioro (nie Dębki;-)), albo jeszcze bardziej spokojnego to Jarosławiec. No chyba, że chcesz trochę więcej ruchu to Mielno lub Ustka...:-)

reklama
Jeszcze nie wiem gdzie ale na pewno między Koszlinem a Gdańskiem :-)
MOze mi coś polecice Pomorzanki.
Chce spokojną miejscowosc, nie popularną, mało dyskotek i takich tam. Mało młodziezy, duzo lasów - i bez jeziora w polbliżu (komary) - dla alergika zeby było dobrze. Dobrze by było żeby gdzies w miesjcowosci był jakiś plac zabaw - na niepogodę. No i nie chcę jakiś drogich miejscowosci typu Łeba - chcę jechać na wiochę po prostu!!!!
Wy sie najlepiej orientujecie. Napiszcie. Acha i ile wczesnije trzeba rezerować kwaterę? Jak to zrobie w kwietniu czy maju to będzie ok? (na sierpień) czy lepiej juz w lutym szukać?

Do góry