reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pierwsze słowa naszych pociech

reklama
Ja zauważyłam ostatnio, że Ania bardzo dużo chce mówić jak do niej się opowiada. Na przykład jak się czymś bawi to opowiadam o tym co ma w ręce i takie tam. Wtedy zaczyna gaworzyć po swojemu tak jakby chciała ze mną rozmawiać.

o widze, ze poruszamy termin "pomorski" - kto mieszka nad morzem i gdzie?
tak się pytam bo chcemy na wakacje jechać nad morze - to może kogoś odwiedzimy. Na razie w planach mamy Ustkę - ale to tylko plany

Gosiek ja mieszkam w Koszalinie, zapraszam gdzieś bliżej nas- naprawdę polecam Darłówko!!!, ale jak byś przyjechała do Ustki- to na pewno przyjadę, żeby się z wami spotkać!!!:tak::tak::tak:

Głuszek myślę, że do twojego opisu super pasuje Jarosławiec- jest morze, nie ma jeziora, są lasy i jest to malutka miejscowość, ale jest latarnia i ośrodki kolonijne, gdzie są place zabaw (są ogólnodostępne). Jest tu ładnie, ale od razu mówię, że to zadupie trochę. Jarosławiec jest w połowie drogi między Darłowem, a Ustką.

My też się wybieramy nad morze, tylko nie wiemy w jakim miesiącu najlepiej. Czerwiec chyba morze zimne, sierpień, wrzesień wieczory zimne, lipiec, sierpień tłok. Nie wiedzieliśmy też gdzie jechać, może w takim razie pojedziemy tez do Jarosławca ???

O! Gunia super. widzę, że coraz więcej Was chce przybyć nad morze latem. SERDECZNIE zapraszamy- będzie okazja do spotkania:-D

Kasiunka - pomysle nad Darłówkiem. Pooglądam oferty i dam znać. Mamy z Romkiem urlop około 15 lipca - 15 sierpnia - a więc w tym czasie przybędziemy- z chęcią tez byśmy się spotkali.

Kasiunka - jak bys miała jakieś ciekawe namiary na coś koło ciebie - to daj znać ( najlepiej z wyżywieniem) - bo mi sie nie chce gotować :-( - jak dla mnie jest obojętnie gdzie - byle miejsce było fajne i warunki OK - i cena w miare znośna. Koszalin też może być :happy:

Gosiek poszukam, popytam o fajne miejsca. Blisko Koszalina jest też Mielno, ale ja wolę Darłówko. Zależy czego się szuka i co się lubi:-)

reklama
super Kasiunka - ja biorę urlop od 13 sierpnia do 2 września i fajnie by isę było spotkać z jakąś majową mamą nad morzem :-) Kto jeszcze się pisze na wyjazd????

Do góry