reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Pierwsze ruchy

Moj Tadzio tez nie daje o sobie znać :/ w piątek wizyta to sie okaże dlaczego, ale troche to wkurzajace hehe 20 tc i nadal cisza na morzu.. raz na 3-4dni przez 5sek

reklama
Chyba wlasnie zaliczyłam pierwszego kopa! Coś tam sie zaczyna dziać..ale muszę leżeć żeby poczuć, mam nadzieje ze z dnia na dzień będzie coraz wiecej :)

Kupciusia! Juz bliżej niż dalej...jeszcze pewnie chwila i ty poczujesz :)))

Mój krolewicz stwierdził ze w nocy tez fajnie jest, a ze ja zasnąć nie mogłam do to miedzy 3-4 dał popis i mnie co kilka minut z kopa potraktował, a ja nieprzyzwyczajona co chwile skakalam z wrażenia haha

Mój krolewicz stwierdził ze w nocy tez fajnie jest, a ze ja zasnąć nie mogłam do to miedzy 3-4 dał popis i mnie co kilka minut z kopa potraktował, a ja nieprzyzwyczajona co chwile skakalam z wrażenia haha

haha:-D

Gratuluje kopniaczków i tym, które jeszcze ich nie czułu zyczę aby jak najzybciej to nastapiło...:tak:

reklama
(...)
Ale słodkie! Gratuluję :)

Moje dziecię już rzadziej mnie łaskocze, a zaczynam czuć delikatne stuknięcia, ale niezbyt często, najczęściej wieczorem przed zaśnięciem. Baaaaardzo przyjemne uczucie. Nie mówię o tym za dużo mojemu M, bo szkoda by Mu było, że jeszcze On nie może poczuć :)

Do góry