reklama
witam wszystkie mamy ja jestem juz w 35 tyg i moj synek wie ze mamuski sie nie kopie ale za to jak sie czasem ulozy mi pod zebrami to czasem ruszyc sie nie moge..albo jak sie przeturla z jednego boku na drugi. czasem go posmyram po wystajacej pupce zeby zmienil pozycje ale gdzie tam jemu jest wygodnie i ma wszystko w nosie hehe ;p bedzie brakowalo tych harcow jak sie maluch urodzi wtedy da nam dopiero popalic hehe jak to jest z wymiotami w tym tyg ciazy?? ostatnio caly czas wymiotuje ( czy to final przed wczesny sie zbliza??
Twoje dziecię też pupke wypina?:-) Moje ma to samo....
A co do wymiotów, to rzeczywiscie czytałam, że zblizający poród moze się tak właśnie objawiać. Skonsultuj się z lekarzem koniecznie!
huh czego on nie wypina hoho czasem pokaze barczek czasem bioderko ale pupka to standard a wygniatanie i mietlenie moich wnetrznosci to cudowna zabawa dla mojego synka :F
To moze stąd te wymioty? Bo Ci dziecię żołądek ścisnęło ;-)
A moja mam wrażenie to bardzo lubi jak się ją energicznie po tej pupce pogładzi. Bo rączki ma gdzieś w okolicy moich pachwin i jak ją tak po pupce pogładzę to ona zaczyna rączkami ruszać i smera mnie tam delikatnie :-)
kurczę a ja ciągle w pęcherz obrywam :/ może mam pęcherz w jakimś wybitnie dobrym do kopania miejscu (nie mam jednej nerki i trochę wtedy w brzuchu wszystko poprzesuwane inaczej niż u normalnych ludzi)
Nie przejmuj się, ja też!! Choc mam 2 nerki, a przynajmniej nic mi nie wiadomo zebym jednej nie miala...:-)
Kochane moje dziecię. Chyba sobie szybko zrobię następne, żeby mnie tak smerało
KalaKRK
KOCHAM MOJE SKARBY:*
krepel1229
Początkująca w BB
Nie ma czego! Ruchy dziecka w brzuchu to jak na razie najwspanialsza rzecz jakiej doświadczyłam w życiu! Czy bolesne czy nie, och kop mnie mała kop!!;-);-);-)
no masz racje to jest chyba w tym wszystkim najlepsze...
czasami daje popalić, ale ile z tego radości
dziwny kształt brzucha... aż niewiarygodne...
wystające stópki hehe
krepel1229
Początkująca w BB
witam wszystkie mamy ja jestem juz w 35 tyg i moj synek wie ze mamuski sie nie kopie ale za to jak sie czasem ulozy mi pod zebrami to czasem ruszyc sie nie moge..albo jak sie przeturla z jednego boku na drugi. czasem go posmyram po wystajacej pupce zeby zmienil pozycje ale gdzie tam jemu jest wygodnie i ma wszystko w nosie hehe ;p bedzie brakowalo tych harcow jak sie maluch urodzi wtedy da nam dopiero popalic hehe jak to jest z wymiotami w tym tyg ciazy?? ostatnio caly czas wymiotuje ( czy to final przed wczesny sie zbliza??
ja jestem w 36 tyg. mały daje znaki o sobie... kopie, kopie i ciągle kopie, wypina się i tak w kółko. Upodobał sobie prawy bok już od samego początku i tak zostanie chyba do końca... wypina te swoje małe stópki ;-) a najbardziej mnie rozśmiesza jak leżymy sobie z narzeczonym i chcemy się trochę poprzytulać to wtedy mały nie daje spokoju wjeżdza mi nogami pod żebra, robi to specjalnie bo tak to nigdy nie kpie po żebrach, ani nic. tylko zawsze wtedy gdy się przytulamy... no i koniec przytulania.
reklama
krepel1229
Początkująca w BB
To moze stąd te wymioty? Bo Ci dziecię żołądek ścisnęło ;-)
A moja mam wrażenie to bardzo lubi jak się ją energicznie po tej pupce pogładzi. Bo rączki ma gdzieś w okolicy moich pachwin i jak ją tak po pupce pogładzę to ona zaczyna rączkami ruszać i smera mnie tam delikatnie :-)
u mnie to "mały" ma łaskotki na stópkach... gdy mi wypina stópkę to go smyram... wtedy on ucieka, ale po chwila jak zasadzi kopniakiem to (...) szkoda gadać haha
a napisałam "mały" bo jeszcze dokładnie nie wiem... już miałam 4 USG i lekarze twierdzą ze nie widać... ;/ w sumie nastawiłam się na chłopca