reklama
witam wszystkie mamy ja jestem juz w 35 tygi moj synek wie ze mamuski sie nie kopie ale za to jak sie czasem ulozy mi pod zebrami to czasem ruszyc sie nie moge..albo jak sie przeturla z jednego boku na drugi. czasem go posmyram po wystajacej pupce zeby zmienil pozycje ale gdzie tam jemu jest wygodnie i ma wszystko w nosie hehe ;p bedzie brakowalo tych harcow jak sie maluch urodzi wtedy da nam dopiero popalic hehe
jak to jest z wymiotami w tym tyg ciazy?? ostatnio caly czas wymiotuje
( czy to final przed wczesny sie zbliza??
Twoje dziecię też pupke wypina?:-) Moje ma to samo....
A co do wymiotów, to rzeczywiscie czytałam, że zblizający poród moze się tak właśnie objawiać. Skonsultuj się z lekarzem koniecznie!
huh czego on nie wypina hoho czasem pokaze barczek czasem bioderko ale pupka to standarda wygniatanie i mietlenie moich wnetrznosci to cudowna zabawa dla mojego synka :F
To moze stąd te wymioty? Bo Ci dziecię żołądek ścisnęło ;-)
A moja mam wrażenie to bardzo lubi jak się ją energicznie po tej pupce pogładzi. Bo rączki ma gdzieś w okolicy moich pachwin i jak ją tak po pupce pogładzę to ona zaczyna rączkami ruszać i smera mnie tam delikatnie :-)
kurczę a ja ciągle w pęcherz obrywam :/ może mam pęcherz w jakimś wybitnie dobrym do kopania miejscu (nie mam jednej nerki i trochę wtedy w brzuchu wszystko poprzesuwane inaczej niż u normalnych ludzi)![]()
Nie przejmuj się, ja też!! Choc mam 2 nerki, a przynajmniej nic mi nie wiadomo zebym jednej nie miala...:-)
Kochane moje dziecię. Chyba sobie szybko zrobię następne, żeby mnie tak smerało
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
KalaKRK
KOCHAM MOJE SKARBY:*
krepel1229
Początkująca w BB
Nie ma czego! Ruchy dziecka w brzuchu to jak na razie najwspanialsza rzecz jakiej doświadczyłam w życiu! Czy bolesne czy nie, och kop mnie mała kop!!;-);-);-)
no masz racje to jest chyba w tym wszystkim najlepsze...
czasami daje popalić, ale ile z tego radości
dziwny kształt brzucha... aż niewiarygodne...
wystające stópki hehe
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
krepel1229
Początkująca w BB
witam wszystkie mamy ja jestem juz w 35 tygi moj synek wie ze mamuski sie nie kopie ale za to jak sie czasem ulozy mi pod zebrami to czasem ruszyc sie nie moge..albo jak sie przeturla z jednego boku na drugi. czasem go posmyram po wystajacej pupce zeby zmienil pozycje ale gdzie tam jemu jest wygodnie i ma wszystko w nosie hehe ;p bedzie brakowalo tych harcow jak sie maluch urodzi wtedy da nam dopiero popalic hehe
jak to jest z wymiotami w tym tyg ciazy?? ostatnio caly czas wymiotuje
( czy to final przed wczesny sie zbliza??
ja jestem w 36 tyg. mały daje znaki o sobie... kopie, kopie i ciągle kopie, wypina się i tak w kółko. Upodobał sobie prawy bok już od samego początku
![język :-p :-p](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/p.gif)
reklama
krepel1229
Początkująca w BB
To moze stąd te wymioty? Bo Ci dziecię żołądek ścisnęło ;-)
A moja mam wrażenie to bardzo lubi jak się ją energicznie po tej pupce pogładzi. Bo rączki ma gdzieś w okolicy moich pachwin i jak ją tak po pupce pogładzę to ona zaczyna rączkami ruszać i smera mnie tam delikatnie :-)
u mnie to "mały" ma łaskotki na stópkach... gdy mi wypina stópkę to go smyram... wtedy on ucieka, ale po chwila jak zasadzi kopniakiem to (...) szkoda gadać
a napisałam "mały" bo jeszcze dokładnie nie wiem... już miałam 4 USG i lekarze twierdzą ze nie widać... ;/ w sumie nastawiłam się na chłopca