reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

pieluchy wielorazowe

reklama
Do odplamiania polecam mydło glasowe. Najłatwiej kupić uniwersalne odplamiające Dr. Beckmann dostępne w każdej drogerii. Wywieszenie na słońcu też pięknie pomaga na plamy, szczególnie z kupki ;)

mi do tej pory sprawdzały sie kieszonki ale mały zaczoł przesikiwać ostatnio super jestem zadowolona z otulaczy głównie z flipa jak koleżanka powyżej i teram zakupiłam SIO i też jest super choć nie ukrywam że droższa
generalnie u mnie najlepiej zdaje egzamin otulacz i SIO, na noc SIO i wkład sucha pielucha a na dzień otulacz choć spał w nocy tez z otulaczem z grubym bambusowym wkładem i wkładą mam sucho i tez super ;-)
dla mnie najlepsze są chyba otulacze i wydają mi sie ekonomiczniejsza wersją ale nie liczyłam

chyba troche zagmatwałam ale mam nadzieje że mnie rozszyfrowałyście ;-)

Maryla - Zdecydowanie otulacze ekonomiczniej wychodzą, bo kieszonki lub AIO zasikane od razu do wiadra, a do otulacz wystarczy nowy wkład tylko wsadzić. Ale przyznam, że mnie wielorazówki szybko wciągnęły i uzależniłam się od próbowania nowości.Poza tym mój synek to bardzo ruchliwy biegający brzdąc, więc wkłady w otulaczu szybko się zwijają i kiepsko zdają egzamin, dlatego lepsze są kieszonki, formowanki lub SIO/AIO.

no bo szybko sie to wsiąka a do tego te wzoryyyy ;-)
puki co mam 3 otulacze (2 flipy w tym) kieszonek z 8 i jedną AIO , ale korci mnie na następną a raczej 2 następne AIO ale to w przyszłym m-cu dopiero - dobrze że to już niedługo ;-) hahahaha

a właśnie dziewczyny może podpowiecie czemu mi kieszonki przeciekają ???? wcześniej nic sie nie działo a ostatnio zaczeły przeciekać to odłożylam na bok

Ostatnia edycja:
jak ciekną to najprawdopodobniej zatłuszczone i pomoże im nocne moczenie w wodzie z płynem do naczyń ;) a potem normalne pranie i wkładki przydałoby się dobrze wyprać i wypłukać, bo może mniej chłoną przez zatykające złogi

reklama
Do góry