miriam liba
Fanka BB :)
u mnie tez moja mama mi dopinguje
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
super że sie u Was sprawdzają mój mały jeszcze nie raczył wyjśc na świat ale licze na to że w tygodniu sie rozpakuje ;-) i pierwszy tydzień daje sobie na dojście do siebie a potem wielorazówki ;-) taki mam plan ;-)Iza - ja też mieszkam na wsi i powiem ci, ze nie jest tego prania tak duzo. nawet nie ma pralki dziennie. bo ciuszki nie przemakaja, przescieradeło też nie, a samymi pieluszkami i ciuszkami z jednego dnia pralkinie zapchasz.
wogole smieszy mnie to, jak ludzie mowia, o jejku, chce Ci się prac?
a czy to ja piorę? ja tylko wrzuca, do pralki!
Jestem bardzo zadowolona, choc przez pierwsze 2 miesiace jechaliśy na pampkach, bo Helenka była za mała to wielorazówek, w tej chwili nie użyłam ani jednego pampresa od 3 dni