FutureMummy
Nieogarnięta mama dwójki!
jest na allegro jedna piękna taka owieczka, ale to otulacz w dodatku z polaru, to bedzie przemakal jak kieszonka. no chyba, zeby upic jeden i wyprobowac. a w razie czego zamowić więcej.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
stopi dzięki za relacje. my Młódki, czekające na dziedzie dopiero szukamy co bedzie dla nas najlepsze. choc w większości zdecydowane. pozdrowienia
DZIEWCZYNY ANIAM ma racje... ja uzywam wielorazowych w domu, na dworze to jednorazowki zakladam, chyba ,z e jest lato to wtedy wieloroazowe.. Na noc tez jednorazowka... Moja teraz coraz wiecej sika , wiec nie kazda pieluszka da rade z taka iloscia moczu. Mam kilka pieluch wielorazowych, roznych firm i neiktore sa poporstu fatalne, inne rewelacyjne... neizaleznie od ceny...
na poczatek warto kupic pojedyncze sztuki roznych rodzajow i zobaczyc co bedzie pasowac.. i czy wogole beda Wam odpowiadac.... bo moz ebyc roznie..
Moge potwierdzic, ze otulacze BAMBINO MIO sprawuja sie rewelacyjnie, niezaleznie czy wlozy sie do nich wkladke z bambuska, konopii indyjskich, polaru czy zwykla tetre.. sa idealnie skrojone, ale maja rozne przedzialy wagowe. (moja cora wazy 10kg, ale nadal idealnie pasuja dla niej otulacze do 9kg, gdyz jest szczupla)
SKORUPKA po tym linku co podalas, przypuszczam, z ete kieszonki beda srednie.. moga przemakac, maja sredni kroj, ktory jest istotnyw pieluchach.. nie moze byc za szeroka kieszonka (tam gdzie wkladasz wklad), bo bedzie przemakac po bokach.