krysiaczek86
Fanka BB :)
kto ma jeszcze wielorazowki, pokazcie zdjęcia
ja postaram się jutro wstawic
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
kto ma jeszcze wielorazowki, pokazcie zdjęcia
a wiecie kto się dziwi?
tylko te babki, co nie uzywały nigdy wielorazowek. a zreszt alatwo powiedziec warszawiakom, albo poznaniakom ze taniej pampersy, bo oni zarabiaja po 8-10tys na miesiac. to moga sobie pozwolic. moja mama mowi mi, ze ona tetrowe to tylko siuski wyplukiwala recznie, i chyc na sloneczko. w cieplej wodzie, w proszku. tak samo my, jak do otulaczy wlozymy tetre, to ile to bedzie schlo latem?15 minut, i nikt mi nie powie, ze lepsze pampy. oczywiscie, latwiej isc do sklepu i kupic gotowe, ale w tej cenie mloda mamunia moze kupic cos sobie, albo dzidzi. a to pieniadze wyrzucone w bloto, i jeszcze os ra ne a wogole nie zdarza wam się prać w ręku? ja mam duuuuzo rzeczy, których nie włożę do pralki, bo mi ich szkoda wiec nic trudnego wieczorem wyplukac siuski