reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

pieluchy wielorazowe

poziomka hahaha :) no ja raczej tez ale sprubuje :) najwyżej myjka zostanie do kąpieli :)

a poradźcie mi z której aukcji powinnam zamówić pieluchy ?? z tej Pieluszki wielorazowe Minkee z bambusem NOWOŚĆ (1387274624) - Aukcje internetowe Allegro (to ta o której wczesniej pisałam) czy z tej PIELUSZKI WIELORAZOWE PUL MINKEE PIELUCHY P-Ń (1392767955) - Aukcje internetowe Allegro ???????? którą byście wybrały ??

acha mój mężuś wczoraj pierwszy raz na oczy widział i dotykał otulacze które wczesniej zamówiłam i stwierdził ze te pieluchy mu sie podają i nie są cięzkie do zakładania i że zamówimy wiecej wielorazówek - czyli tak jak planowałam :) hahahaha

ja bym zamowila kilkka tych, i kilka tych ;)

reklama
moje maleństwo wychowuje się na najtańszych pieluszkach z biedronki - dada. jestem z nich bardzo zadowolona. Są wygodne, chłonne i przede wszystkim tanie. A porównując używanie pieluch dada a tetrowych to naprawdę nie opłaca się tych drugich kupować. Srednio pielucha dady wychodzi 32grosze. A licząc wodę detergenty i czas na wypranie tetry to koszty przewyższą ich eksploatacje.

tak ale w pamperach dziciom dupka nie oddycha i przegrzewają się chłopcą jajka - ale kazdy wybierze co jego zdaniem lepsze

krysiaczek ja nie wiem pierwszy raz tą firme widze ale też nie jestem znawczynia :) ja raczej wybieram sprawdzone pieluchy :)
moze poszukaj w googlach jakiś opini o nich :)

a kobitki myślicie że szybciej byście kupiły jakbyście sie miały możliwość kupienia w sklepie ?? bo ja mam zamiar najpuźniej do lutego wprowadzić u siebie w sklepie te pieluszki ale na razie kieszonki i w krainie pieluszek sa takie spodenki śmieszne i rajstopki bez stupek i te tez będe miała :) mi sie podobają mam nadzieje że klienci będa równiez zadowoleni :)
tylko sie zastanawiam czy u mnie w mieścinie ktoś sie tymi pieluchami zainteresuje - w sumie pare chust sprzedałam to może i to pójdzie a jka nie to dla mnie zostanie :)

reklama
hej mam mały kryzys :( ja tak wpadłam w szał tych zakupów , a co będzie jak nie bede umiała nie podołam tym wielorazowym ?? też tak macie ?? nie wiem czy kupować dalej czy poczekać aż urodze i zobacze czy mi to idzie ?? boje sie że nie dam rady ale bardzo chcem :( jakis mam dziś dziwny nastrój :(

Do góry