reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pieluchy wielorazowe

poziomki hahahahaha :) no do mnie też jakoś najbardziej przemawiaja otulacze i kieszonki ty otulaczy nie chcesz więc ja bym wybrała kieszonki - zresztą sama tez będe miała głównie kieszonki :)
a będziecie kupować specjalne proszki do pieluch czy będziecie prać w tych dziecięcych ??

reklama
Będe prała w dziecięcych z dodatkiem odkażacza :tak:

Mój wogóle zdał się na mnie bo nie bardzo kuma o co chodzi,pytał tylko ile to kosztuje:-D

poziomka mój nawet o cene nie pytał :) tylko powiedział ze te jednokolorowe nie ładne i jak mu pokazałam kolorowe to sie zachwycił jest jeszcze troche przerażony nimi ale powiedział że zobaczy jak sprubuje :) ja też sie troche boje czy dam rade po wszystkich "miłych komentarzach" ale mam nadzieje że dam rade że sie nie poddam :), ja ciuszki chcem prać w biały jeleń a on jest z dodatkiem mydła to ponoć nie bardzo do pieluch ale najwyżej będe prała w dzidziusiu z odkażaczem - na razie zamówiłam taką próbkę na 6 prań :) a i zamówiłam też bambusowe myjki do przemywania pupy - mam zamiar zamiast chusteczek w domu używać wody i mydła ale nie wiem czy mi sie uda bo czasem jestem leniwa :)

ja jeszcze sie nie zastanawialam sie w czym bede prała, ale za to kolory wybieraliśmy podobne jak mamy ciuszki, znaczy jasne, zeby dopchac do pralki, bo jak nie bede miala z czym prac, to zostaje w ręku..b.rrr...ja nie slyszalam o myjkach, zamiast chusteczek do pupy??????? ale za to slyszałam, znaczy czytałam, ze wiele dzieci, a raczej wiele pupek nie potrzebuje masci i kremow przy wielorazowych pieluszkach, bo przepuszczają powietrze, znaczy oddychaja.

Ja na pewno będe używała chusteczek bo przydają się one do wszystkiego dosłownie:-D Nawet meble nimi wycieram:tak:

Kremów do pupy praktycznie nigdy nie używałam.

te myjki to takie bawełniane kwadraty albo bambusowe w krainie pieluszek są :) ale nie wiem czy mi to wyjdzie - ale sprubować można :) co do chusteczek to zgadzam sie sa do wszystkiego :) ja nimi twarz często przecieram pod koniec dnia i meble też sie zdarza :)

poziomka hahaha :) no ja raczej tez ale sprubuje :) najwyżej myjka zostanie do kąpieli :)

a poradźcie mi z której aukcji powinnam zamówić pieluchy ?? z tej Pieluszki wielorazowe Minkee z bambusem NOWOŚĆ (1387274624) - Aukcje internetowe Allegro (to ta o której wczesniej pisałam) czy z tej PIELUSZKI WIELORAZOWE PUL MINKEE PIELUCHY P-Ń (1392767955) - Aukcje internetowe Allegro ???????? którą byście wybrały ??

acha mój mężuś wczoraj pierwszy raz na oczy widział i dotykał otulacze które wczesniej zamówiłam i stwierdził ze te pieluchy mu sie podają i nie są cięzkie do zakładania i że zamówimy wiecej wielorazówek - czyli tak jak planowałam :) hahahaha

pamietacie jak mówiłam o tych myjkach ?? - na pewno pamiętacie :) hahahaha no generalnie fajny pomysł ale tak jak mówi poziomka troche niepraktyczny - tzn dużo zachodu z tym i zobaczcie co znalazłam: Zestaw Cheeky Wipes z bambusowymi myjkami | AKCESORIA PIELUSZKOWE | Przewijanie | Pieluszki Wielorazowe | Pieluchy Ekologiczne | Chusty | Nosidła fajny pomysł i mi przynajmniej aż chce sie używać :) ale cena mnie przeraża brrrrrrrrrrrrr jak myślicie czy jakbym sama przygotowała takie myjki np z pieluchy flanelowej - pocieła i poszyła i zaopatrzyła sie w pojemniczki plastikowe zamykane szczelnie i te olejki to by wyszło to samo ?? wiem wiem ale jestem surnieta wciągnełam sie w to jak nie wiem co a jeszcze nie urodziłam :) haha już nawet nie mysle żeby sobie kupić jakąś tunike czy coś tylko o kolejnym wzorze pieluszek i kolejnym gadżecie :)

reklama
Do góry