reklama
poziomki
mama 00 08 11 13 15
Future a dlaczego ze stanów??
maryla86
Fanka BB :)
ja mam pościel, ubranka ręczniki kąpielowe prawie pieluchy ;-) na początek będe miała kosz mojrzeszowy - upolowany za 20zł a potem łóżeczko - babcia obiecała kupić w sumie jak zakupie pieluchy to zostaną mi tylko kosmetyki i wanienka ale to już drobnostki
FutureMummy
Nieogarnięta mama dwójki!
wielorazowo - naturalki
to dopiero jest jazda/ ktoś ma fisia na punkcie ekologii.
to dopiero jest jazda/ ktoś ma fisia na punkcie ekologii.
FutureMummy
ze stanów...bo....
bo moj mąż szukał po necie, i zwracał uwagę wlasnie na barwniki i materiały. ja nie mialam nawet do tego głowy. NIe chciałam zadnych wymyślnych, i beda jednokolorowe, a on sie zalogował na jakiejś płatnej stronie, płatnej hurtowni i zamówił, bo wyszło dość tanio. okolo 20zł za każdą. dokładnie nawet nie wiem, zdałam się na męża
bo moj mąż szukał po necie, i zwracał uwagę wlasnie na barwniki i materiały. ja nie mialam nawet do tego głowy. NIe chciałam zadnych wymyślnych, i beda jednokolorowe, a on sie zalogował na jakiejś płatnej stronie, płatnej hurtowni i zamówił, bo wyszło dość tanio. okolo 20zł za każdą. dokładnie nawet nie wiem, zdałam się na męża
FutureMummy
ja mam pościel, ubranka ręczniki kąpielowe prawie pieluchy ;-) na początek będe miała kosz mojrzeszowy - upolowany za 20zł a potem łóżeczko - babcia obiecała kupić w sumie jak zakupie pieluchy to zostaną mi tylko kosmetyki i wanienka ale to już drobnostki
ja też już prawie wszystko mam, a jeszcze 3 miesiące. nie mam wozka, i czaję się na łóżeczko. ale w pn jade do ikei, to pewnie kupię jeszcze z miliard drobiazgów.
no i zaczynamy remont u małej w pokoju zeby miala slicznie i przytulnie.
maryla86
no to faktycznie tanio pewno nawet z przesyłką taniej wyszło niż u nas, u mnie jest odwrotnie mąż nie szuka zdaje sie na mnie ale chce kolorowe ja chciałam jednokolorowe ale w sumie mi obojętnie ale on chce kolorowe ale ja jak zamówie w przyszłym tygodniu te 5 sztuk to wiecej nie bede zamawiać a jak coś to popytam teściowej po ile są w Kanadzie - może będzie taniej ale teraz to już po ptakach no i K chce wybrać wzory
poziomki
mama 00 08 11 13 15
Maryka mąż zachwycony że jeszcze 2 bułyD
Chyba zdecyduje się na kieszonki bo zdejmę upiorę i już
Chyba zdecyduje się na kieszonki bo zdejmę upiorę i już
reklama
maryla86
ja o wózek sie nie martwie bo teściowa sie uparła że ona koniecznie chce dziecku pierwszą bryke kupić a mamy już upatrzony i tak za 2 m-ce planuje dać tapete 3d pewno safari na jednej albo dwóch ścianach odświeżyć sufit i reszte ścian w pokoju - żeby było już ładnie zrobione choć na początku i tak będzie spało w naszym pokoju który już odnowiliśmy naszczęścieja też już prawie wszystko mam, a jeszcze 3 miesiące. nie mam wozka, i czaję się na łóżeczko. ale w pn jade do ikei, to pewnie kupię jeszcze z miliard drobiazgów.
no i zaczynamy remont u małej w pokoju zeby miala slicznie i przytulnie.