reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pieluchy wielorazowe

reklama
ja mam pościel, ubranka ręczniki kąpielowe prawie pieluchy ;-) na początek będe miała kosz mojrzeszowy - upolowany za 20zł :) a potem łóżeczko - babcia obiecała kupić w sumie jak zakupie pieluchy to zostaną mi tylko kosmetyki i wanienka ale to już drobnostki :)

no własnie czemu ze stanów?? taniej ?? dużo ?? czy inny powód??

poziomki no to super że dwie córy :) i w dodatku jednojajowe :) hehe to mąż już z Wami nie wygra :)

ze stanów...bo....
bo moj mąż szukał po necie, i zwracał uwagę wlasnie na barwniki i materiały. ja nie mialam nawet do tego głowy. NIe chciałam zadnych wymyślnych, i beda jednokolorowe, a on sie zalogował na jakiejś płatnej stronie, płatnej hurtowni i zamówił, bo wyszło dość tanio. okolo 20zł za każdą. dokładnie nawet nie wiem, zdałam się na męża ;)

ja mam pościel, ubranka ręczniki kąpielowe prawie pieluchy ;-) na początek będe miała kosz mojrzeszowy - upolowany za 20zł :) a potem łóżeczko - babcia obiecała kupić w sumie jak zakupie pieluchy to zostaną mi tylko kosmetyki i wanienka ale to już drobnostki :)

ja też już prawie wszystko mam, a jeszcze 3 miesiące. nie mam wozka, i czaję się na łóżeczko. ale w pn jade do ikei, to pewnie kupię jeszcze z miliard drobiazgów.
no i zaczynamy remont u małej w pokoju ;) zeby miala slicznie i przytulnie.

no to faktycznie tanio pewno nawet z przesyłką taniej wyszło niż u nas, u mnie jest odwrotnie mąż nie szuka zdaje sie na mnie ale chce kolorowe :) ja chciałam jednokolorowe ale w sumie mi obojętnie ale on chce kolorowe :) ale ja jak zamówie w przyszłym tygodniu te 5 sztuk to wiecej nie bede zamawiać a jak coś to popytam teściowej po ile są w Kanadzie - może będzie taniej ale teraz to już po ptakach :) no i K chce wybrać wzory :)

reklama
ja też już prawie wszystko mam, a jeszcze 3 miesiące. nie mam wozka, i czaję się na łóżeczko. ale w pn jade do ikei, to pewnie kupię jeszcze z miliard drobiazgów.
no i zaczynamy remont u małej w pokoju ;) zeby miala slicznie i przytulnie.
ja o wózek sie nie martwie bo teściowa sie uparła że ona koniecznie chce dziecku pierwszą bryke kupić a mamy już upatrzony :) i tak za 2 m-ce planuje dać tapete 3d pewno safari na jednej albo dwóch ścianach odświeżyć sufit i reszte ścian w pokoju - żeby było już ładnie zrobione choć na początku i tak będzie spało w naszym pokoju :) który już odnowiliśmy naszczęście :)

Do góry