poziomki
mama 00 08 11 13 15
Nie prasujcie pieluch bo tracą chłonność Dobrze zainwestować w pieluszki muślinowe na noc.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ponoć to mit , a jakich pieluch czy tylko otulaczy używałaś do tetry ??O ile sie nie myle to tetre prasuje sie nie po to by była gładka, ale żeby wybić bakterie.
dzięki za podpowiedź rozejrze sie za takimiNie prasujcie pieluch bo tracą chłonność Dobrze zainwestować w pieluszki muślinowe na noc.
no wiesz ja jeszcze nie mam dziecka wszystko dopiero rzedemną na razie dużo czytam i zamawiam pieluchy - choć ostatnio sie hamuje bo zaczełam przeginac to nie wiem kto tu mniej doświadczony;-)Tetrowych pieluch używałam, gdy odpieluchowywałam synka. Wkładałam tetrę w ceratowe majteczki. Chyba chłonęły wilgoc tak dobrze, że młodemu nie przeszkadzały i sikał sobie w nie tak samo radosnie jak w papmersy. A nawet robił w nie kupę i nie sygnalizował tego w żaden sposób,
Właściwie chyba nie powinnam sie wypowiadac w tym dziale z powodu nikełej wiedzy w tej dziedzinie.