reklama
martusia_78
Mama Wrzesien05Czerwiec09
Ja uzywam dalej kosmetykow johnsona tylko oprocz oliwki. i wszystko gra skorka jest sliczna
Mam tez oilatum po kapieli w razie czego ;-) i emolium do kapieli.
Dziewczyny Wy sudokremu uzywacie do kazdej zmiany pieluszki czy tylko jak cos sie dzieje Ja uzywam do kazdej zmiany pieluszki bo jak raz czy dwa pupki nie posmaruje to zaraz jakas chrosteczka sie robi
Mam tez oilatum po kapieli w razie czego ;-) i emolium do kapieli.
Dziewczyny Wy sudokremu uzywacie do kazdej zmiany pieluszki czy tylko jak cos sie dzieje Ja uzywam do kazdej zmiany pieluszki bo jak raz czy dwa pupki nie posmaruje to zaraz jakas chrosteczka sie robi
Tau
Fanka BB :)
Dostalam probke sudocremu w szpitalu, razem z zaleceniem aby nie stosowac go profilaktycznie, tylko dopiero wtedy kiedy jest taka potrzeba.
Do tej pory uzylam go moze ze dwa/trzy razy, a tak to stosuje Linomag (juz 3 opakowanie), wczesniej skonczylam Bepanthen (tez dostalam, wiec zuzylam aby sie nie zmarnowal), dostalam tez probke kremu do tylka z Musteli (uzywam sporadycznie, glownie tez po to abym z czystym sumieniem mogla wyrzucic puste opakowanie ;-) ), lezy tez probka Pentahenu, ale ten krem kompletnie nie przypadl mi do gustu.
KluseczkaS
Czerwcowa mama 2009
A co na potowki na buzi?
Tau
Fanka BB :)
Nie mam pojecia ;-), poki co wietrze... znaczy nie przegrzewam mu buzki. Moze samo zejdzie.A co na potowki na buzi?
tusienka
Benio 06/09, Lulka 09/11
Ja też jak dotąd niczym pupy nie smarowałam i nie widzę takiej potrzeby - po co nakładać chemię, skoro nie ma żadnych podrażnień
Oli, Tusieńka... dokładnie, o to chodzi... ja mam sudocrem, z nivei na odparzenia, ale na razie leży i kurz łapie ;-) potówek dzięki Bogu jeszcze nie ma, a buzię traktuję tym kremem Oilatum i na razie jest poprawa...
reklama
Nanya
(Samo)dzielna Mama
Ja też niczym nie smaruję pupy. Mokre chusteczki przy każdej zmianie pieluszki i codzienna kąpiel wystarczają - nic jej się do tej pory nie działo z pupą. Zresztą z innymi częściami ciała też nie - żadnych potówek, rumieni, trądziku, czy ciemieniuchy. Do kąpieli używam żelu Nivea 2w1, później smaruję małą oliwką Nivea i jest ok Jak skończy mi się to opakowanie oliwki to przechodzę na balsam, bo gruczoły potowe i łojowe już u małej działają i oliwka robi się po prostu "za ciężka" do codziennej pielęgnacji. Jak już kiedyś pisałam dostałam trochę kosmetyków Penaten. Wypróbowałam już płyn do kąpieli i balsam - nic się małej nie działo, więc będę je stosować.