bez przesady! nikt tego nie robi dla zabawy, tylko aby pomóc.
A podawanie leków w czopkach jest dużo lepsze niż jakiegolwiek inne.
Dokładnie!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
bez przesady! nikt tego nie robi dla zabawy, tylko aby pomóc.
A podawanie leków w czopkach jest dużo lepsze niż jakiegolwiek inne.
niestety, nie karmię samą piersią. Mały dostaje mleko modyfikowane- dlatego tak mnie martwi ten brak kupek. Wiem, że powinien robić przynajmniej raz dziennie. Dziś zrobił pierwszą po 3 dniach, dobrze, że chociaż sam, a nie po czopku, jak to było ostatnio. Na razie na mamy zmienione mleko, jeśli to nie pomoże, to trzeba będzie pomyśleć co dalej:-(Kochana jeśli karmisz piersią to dziecko nawet tydzień może nie robić kupki.
Ja karmię piersią i jak niunia 4 dzień się nie załatwiła to leciałam do pediatry który mi właśnie oświecił umysł i na następny dzień była kupka i to nie jedna. Jeśli natomiast sztuczne mleko to coś nie tak, bo przy sztucznym mleku powinno dziecko robić przynajmniej 2-3razy dziennie kupkę.
U nas też nie ma ciemieniuszki i nie było, nie ma też i nie było żadnych krosteczek
Ponoć po 3 miesiącach już żadnego problemu z kupą nie ma więc trzeba przeczekać.