gufi
Październikowa Mama'06 Fan(ka)
ja powiem szczerze ze na razie ani razu pod pachy nie podnioslam Alicji! wydaje mi sie, ze za slabo glowke trzyma. ja zawsze wkladam jedna reke pod glowe, a druga pod plecki i pupe.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
pieluchę zawsze zmieniałam metoda przewracania na boki - to jest dużo zdrowsze dla bioderek.Ja zmianę pieluchy opanowałamNawet łatwiej mi przekręcać Franka na boki niż podnosić do góry. Zresztą Franek bardzo pomaga, bo sam wierzga nogami w górę i wystarczy podłożyć rękę, żeby nogi na niej oparł i już można czyścić pupę
![]()
jedna reka wzdłuż ciała, a druga tylko podtrzymuję z boku.
ja tez tak podnoszęTeż podnoszę pod pachy, podtrzymując główkę(a raczej już dół główki tylko).
A może właśnie za ciasno i za wysoko ma i jak kupa idzie to nie mając gdzie się podziać bo wszystko ściśnięte to leci jedynym możliwym kanałem czyli rowkiem pupy ku górze!Cały czas wierzga równie mocno
No nie wiem... Jak tak dalej pójdzie to spróbuję mu 4 założyć...
trochę zmienie temat ale mam pytanko - kto używa kosmetyków Nivea? wiem, że Tunia i sobie chwali i ja chyba też na nie się przerzucę. tu właściwie prawie wszyscy zachwalają Hippa, ale moje dziecko jakoś bardziej toleruje Nivea. chociażby krem do dupska z Nivei jest dużo lepszy niż Hippa. i chyba całą resztę sobie skompletuję też Nivei i spokój. no i muszę wypróbować ten Nivea S.O.S. na chrosty bo już nie mam pojęcia od czego mu wyszły.
A może właśnie za ciasno i za wysoko ma i jak kupa idzie to nie mając gdzie się podziać bo wszystko ściśnięte to leci jedynym możliwym kanałem czyli rowkiem pupy ku górze!![]()