reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pielęgnacja maluchów

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
dokladnie tak ale jedna z tych czesto kupowanych aptecznych tez jest od pozniejszego wieku a z tego co czytalam w necie to wszystkie sa uzywane od poczatku.

dziewczyny odradzam chusteczki huggies
Chusteczki dla niemowląt Huggies 2x64szt OKAZJA (938667998) - Aukcje internetowe Allegro
takie.
ja je wzięłam na próbę, wczoraj otworzyłam i jestem w szoku :szok: nie dość, że śmierdzą ogórkami, to jeszcze są meeeega sztywne i co najgorsze strasznie się rwą...
mój kot dziś zwymiotował to postanowiłam nimi wytrzyeć podłogę :szok:
katastrofa.
może dla starszego dziecka tak, ale nie dla małego..
ja użyję je może do czyszczenia rączek ale nic poza tym

aga ale te chusteczki nie nadaja sie do pielegnacji delikatnej skory noworodkow, do tego sa inne huggies ;)

ja wziełam na próbe takie i dobrze, że ja wypróbowałam zanim bobo się pojawił :-p

no huggies generalnie zbyt dobrych opinii nie zbiera. a tego typu chusteczki swietnie nadaja sie do wycierania np brudnych raczek czy innych nieczystosci.

Aga, cos ty, to w Polsce macie chyba innego Higgiesa... bo te tutaj to sa mieciutkie i takie "miesiste" wlasnie nie rwa sie na kawalki. Ja bym powiedziala, ze pieluchy ma lepsze Pampers, a chusteczki wlasnie Higgies. A ja kupilam chusteczki z Musteli. I wogole ostatnio kupilam w pobliskiej aptece kilka kosmetykow z Musteli dla maluszka, oprocz chusteczek, zel dokapieli do wloskow i cialka, mleczko i lotion. I krem na odparzenia pupy. Za to ze kupilam kilka produktow z Musteli, w prezencie od firmy dostalam zestaw zabawek do kapieli, drewniana kaczuszke i smoczek z dodie, ten swiecacy w nocy, to juz mam takie dwa... Dobrze, ze w innym kolorze ten jest zielony z kotkiem i ksiezycem, tylko na zdjeciu niebardzo ten wzor widac. Prezenty sympatyczne prawda? Wszystko na zalaczonym zdjeciu.

, S7300309..jpg

oj do wycierania nieczystości po moim kocie też się niezbyt nadały he he ;-)

ja mam zawsze w domu pampers clean & play a ostatnio kupilam pampers naturals (zielone smierdza jak bambino, musze wyprobowac fioletowe czyli lawendowe). do pupy maluszka sie slabo nadaja bo przede wszystkim zawieraja wiecej chemii niz pampers sensitive ale do innych nieczystosci sa super. no i clean & play wygrywaja ze wzgledu na zapach.

reklama
chyba nie pozostanie mi też nic innego, jak wypróbowywać różne..

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry