reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pielęgnacja maluchów

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
sa dzidziusie w sprzedazy :) nigdy ich nie kupowalam. moze to troche smieszne ale ja zwracam zawsze uwage na zapach chusteczek ;P strasznie nie lubie bambino z tego wzgledu a uwielbiam pampers clean & play - jak leniuszek podrosnie to mam nadzieje ze je zaakceptuje. ostatnio kupilam sobie pampers naturals (wersja zielona) i smierdza jak bambino :/

reklama
lenkaa ja napisałam w uwagach- a wybrałam krem ochronny dla niemowląt 200 ml i kurczaczek wyszło mi prawie 162 zł z przesyłką:p

aaa - zapomniałam o tym zamówieniu, dobrze że przypomniałas bo muszę przelew zrobic- mi wyszło 263zł, ale to dlatego że np kremu do pupy wzięłam 5 opakowań i 2 chusteczek - na zapas - no i tyle wyszło :baffled:

sa dzidziusie w sprzedazy :) nigdy ich nie kupowalam. moze to troche smieszne ale ja zwracam zawsze uwage na zapach chusteczek ;P strasznie nie lubie bambino z tego wzgledu a uwielbiam pampers clean & play - jak leniuszek podrosnie to mam nadzieje ze je zaakceptuje. ostatnio kupilam sobie pampers naturals (wersja zielona) i smierdza jak bambino :/

te dzidziusie chyba w wersji niebieskiej i różowej są... już doładnie nie pamiętam, ale ja używałam tych różowych.. i jak dla mnie właśnie zapach taki mega delikatny....

ja mam 4-pak pampers clean&play, 2 paczki pampersów tych zielonych i 1 dzidziusia bo dostałam. Od koleżanki słyszałam że te clen&play najładniej pachną i nie uczulają bo ona stosuje przy swojej małej która ma atopową skórę, a za to bratowa nie była zadowolona z "Dzidziusia" mówila że już lepsze są Dada:)

ja mam 4-pak pampers clean&play, 2 paczki pampersów tych zielonych i 1 dzidziusia bo dostałam. Od koleżanki słyszałam że te clen&play najładniej pachną i nie uczulają bo ona stosuje przy swojej małej która ma atopową skórę, a za to bratowa nie była zadowolona z "Dzidziusia" mówila że już lepsze są Dada:)

tak więc co mama i co dzecko to inna opinia.. ważne aby dobrać kosmetyki czy pieluchy badz chusteczki takie aby i mama i dziecko byli zadowoleni:)

Ja przy córci poeksperymentowałam z chusteczkami (z resztą córcia do dziś stosuje chusteczki nawilżane, bo ma delikatną pupcię i papier toaletowy ją podrażnia), więc teraz już jestem zdecydowana na jedną firmę, najbardziej pasują mi Biedronkowe Dada, ładnie pachną i cena też zadowalająca, ostatnio były za 3,99 za 72 sztuki.

tez uzywam takich i potowredzam ze sa bardzo dobre,dosc nawilzone,slicznie pachna i cena super,zakupilam ostanio 6 paczek bo wlasnie byly po 3,99:-)

Zuza nie miała problemów ze skórą, ale miała fałdki i położna zaleciła kąpać ją w mące ziemniaczanej co sie sprawdzało znakomicie, nietylko przy kąpieli ale jak się pupa zaparzyła to zamiast zasypki też najlepiej działała maka ziemniaczana, poprzednio używałam kosmetyków Bubchen i byłam bardzo zadowolona i tym razem też sie w nie zaopatrze. Jeżeli chodzi o chusteczki to zgadzam sie, że zapach jest bardzo wazny mi najlepiej pasowały Nivea i pampers

reklama
Ja od urodzenia Jagody używałam chusteczek Nivea i Pampersów na zmianę. Z lenistwa, nie chciałomi się z nią latać pod kran,choć kilka razy tak zrobiłam. Dlatego chusteczek mi schodziło bardzo dużo...:-( Jedna paczka na ok trzy max cztery dni...:-(

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry