N
nataliak
Gość
corina ja bym na Twoim miejscu poszla z tym jednak do lekarza...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wiesz ja bym jednak poszła do lekarza, a na chwilę obecną to mozna posypać tą mąką ziemniaczaną a na noc kremem. Jednak lepiej skonsultować z lekarzem...żeby się nie powiększało.Zobacz załącznik 290354
dziewczyny jak zawsze przeglądałam paluszki mojej małej i zauważyłam co na zdjęciu:-( ma to tylko w jednym miejscu na rączce, ale na dole w pachwinkach i w rowku na dupci tez ma podobne, tylko ze tam smarowalam sudokremem i to "białe" pekło i goi sie. co to takiego? wiecie? kurcze myje malutka codziennie, dba o jej higienę, nie mam pojecia skad sie to wzieło.
Tylko po posmarowaniu bym zakleiła, zresztą między palcami to się nie da tak żeby nie było dostępu powietrza, tylko tak żeby nie lizała tegoJa bym plastrem nie zaklejała, wtedy nie ma dostępu powietrza i rana wolniej się goi zawsze.
Zobacz załącznik 290354
dziewczyny jak zawsze przeglądałam paluszki mojej małej i zauważyłam co na zdjęciu:-( ma to tylko w jednym miejscu na rączce, ale na dole w pachwinkach i w rowku na dupci tez ma podobne, tylko ze tam smarowalam sudokremem i to "białe" pekło i goi sie. co to takiego? wiecie? kurcze myje malutka codziennie, dba o jej higienę, nie mam pojecia skad sie to wzieło.