- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
N
nataliak
Gość
po bozym narodzeniu sie zaczynaja.
dziewczyny jak Wy teraz ubieracie na dwor Wasze maluchy?
u mnie zimno jak cholera bylo dzis niewiele ponad 10 st. i ja mala ubralam w:
bodziak z krotkim rekawkiem, na to bluzeczka z długim i bluza ciepla z kapturem, no i czapka oczywiscie
rajstopki, skarpetki i spodnie dresowe a i przykryta byla juz tym cieplejszym kocem akrylowy
nie wyobrazam sobie jeszcze jednej warstwy jej ubrac. tj jakiejs kurtki bo wtedy raczej nie zmiescilaby sie w gondoli z tym grubym kocem.
bodziak z długim rękawkiem, bluza polarowa, czapka i spodnie, albo pół śpiochy i kocyk, ale ostatnio nie chodzimy na spacery :-(
kurtki mój niecierpi, więc odpada
corina
Fanka BB :)
dziewczyny jak zawsze przeglądałam paluszki mojej małej i zauważyłam co na zdjęciu:-( ma to tylko w jednym miejscu na rączce, ale na dole w pachwinkach i w rowku na dupci tez ma podobne, tylko ze tam smarowalam sudokremem i to "białe" pekło i goi sie. co to takiego? wiecie? kurcze myje malutka codziennie, dba o jej higienę, nie mam pojecia skad sie to wzieło.
corina
Fanka BB :)
dzieki dziewczyny.
to na dole smaruje od kilku dni sudokremem i juz jakby schodzi, zrobie tak samo z rączką.
mysle ze wzielo sie to w ogole z niedokładnego osuszania. do lekarza na razie sie nie wybieram-mam ich dosc, mała w ciagu mca chyba z 10 razy juz byla jak nie wiecej...
to na dole smaruje od kilku dni sudokremem i juz jakby schodzi, zrobie tak samo z rączką.
mysle ze wzielo sie to w ogole z niedokładnego osuszania. do lekarza na razie sie nie wybieram-mam ich dosc, mała w ciagu mca chyba z 10 razy juz byla jak nie wiecej...
reklama
wiolan
PODWÓJNA MAMA
Na rączce bym nie ryzykowała smarowania sudocremem, gdyż teraz w tym okresie dzieci intensywnie "jedzą" swoje rączki.. ja bym tylko dokładnie suszyła łapki i pilnowała aby zbytnio nie lądowały w buzi.. powinno samo przejść, bo paluszki się naturalnie wietrzą (nie to co pupka..)dzieki dziewczyny.
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.