- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
estragon
mamusia synusia:P
uuu, a u nas dopiera, mieliśmy cały śliniaczek w marchewce ubrudzony, przeleżał kilka dni w koszu i prałam w 40 stopniach i po plamkach nie ma ani śladumuszę sie poskarżyć ze dzidzius nie doprał plam z marchewki i jabłka
tysia ja myję główkę od urodzenia w Musteli- rumiankowym
afiliacja my mieliśmy Emolium- emulsję i mi śmierdziała papierosami (podobnie mi śmierdzi jelp czy lovela do białych), a teraz mamy olejek Emolium i mój mąż twierdzi, że wali tak jak wtedy, gdy się opala świnię po uboju, fakt śmierdzi okropnie
Emolium (emulsji do kąpieli) też próbowaliśmy i zapach nie należał do najprzyjemniejszych, za to była bardzo tłusta! ale mogłam za dużo wlać do wanienki... :/
Mi najlepiej się sprawdzały emulsje Oilatum i Balneum. Tym też myłam zawsze włoski małej, ale my mamy ich niewiele
Mi najlepiej się sprawdzały emulsje Oilatum i Balneum. Tym też myłam zawsze włoski małej, ale my mamy ich niewiele
N
nataliak
Gość
Czym myjecie główki dzieci? Używacie juz szamponu? Jak tak to co polecacie?
szampon hipp, u nas bez szamponu nie da rady
a te dziewczyny, które nie jedzą produktów mlecznych czy bierzecie jakieś preparaty na zęby??
nie tyle na zeby co ogolnie na ubytki wapnia ktore dziecko ze mnie wysysa a raczej wysysalo: Calcium-Sandoz forte, tabletki musujące, 500 mg Ca, 20 szt - Apteka Internetowa Dbam o Zdrowie
muszę sie poskarżyć ze dzidzius nie doprał plam z marchewki i jabłka
plamy po sloiczkach zawsze spieram natychmiast zimna woda z mydlem i wieszam ubranko/sliniaczek do wyschniecia a potem piore normalnie z reszta ubranek.
aguska24mir
mama Pawełka :)
my głowke i całe ciałko myjemy balbo oilatum
dzięki Nataliak, ale zanim przeczytałam to byliśmy na zakupach i kupiłam wapno (300 mg jonów wapnia) +witamna c.
dobre, bo rozpuszczalne i smak pomarańczowy
chwilowo będę to piła i zobaczymy, czy u młodego będzie jakaś poprawa.
dziś na śniadanie zjadłam 3 kanapki z wędlina i cienko masłem do tego herbata- rumiankowa hehe :-)
dobre, bo rozpuszczalne i smak pomarańczowy
chwilowo będę to piła i zobaczymy, czy u młodego będzie jakaś poprawa.
dziś na śniadanie zjadłam 3 kanapki z wędlina i cienko masłem do tego herbata- rumiankowa hehe :-)
Ja tym co Elwiwas, u mnie w sklepie jest z pompką;-) I płuczę wodą z wanienki, normalnie ręką, a kąpię w kranówie. Ale mój synek ma 10 włosów na krzyżNie wiem czy to w tym temacie... jak nie to przepraszam.
Czym myjecie główki dzieci? Używacie juz szamponu? Jak tak to co polecacie?
Ktoś polecał wysuszone, pokruszone drobniutko skorupki z gotowanych jajek do jedzenia dosypywać (chyba Julienx), ale ja jeszcze nie użyłam bo zawsze mi ktoś wyrzucił zanim wyschły porządnie, choć tłumaczyłam po co mi totysia, ja kąpię małego w oilatum, ale główkę myję mu nivea Nivea - Baby Nutri Sensitive - Żel do mycia twarzy, ciała i własów 250 ml - zdjęcia, foto, galeria produktu bo tak cudownie pachnie :-)
co do nas, to rano użyłam rumianku do przemecia twarzy i dziś nie piję mleka, a ni nic co ma z mlekiem wspólnego i zobaczymy..
a te dziewczyny, które nie jedzą produktów mlecznych czy bierzecie jakieś preparaty na zęby??
reklama
N
nataliak
Gość
my pluczemy woda z wanienki chociaz jest w niej juz troche zelu do mycia no i obowiazkowo kubeczek bo reka za malo wody sie nabiera na taka burze wlosow
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.