reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

***Pielęgnacja listopadowych Bobasów***

reklama
My od kilku dni używamy 3:tak:
Ale przeszliśmy na Huggiesy 3 bo były promocje ostatnio w Tesco i zrobiłam zapas;-):zawstydzona/y:

My od kilku dni używamy 3:tak:
Ale przeszliśmy na Huggiesy 3 bo były promocje ostatnio w Tesco i zrobiłam zapas;-):zawstydzona/y:

ja juz od jakos tygodnia uzywam 3,
ja uzywam pampersow lub Huggis, w zaleznosci ktore sa po promocji, obecnie mam duzy zapas jednych i drugich ;-)
w ogole juz zaczelam malego ubierac w rozm. 68 bo 62 ma na styk :tak:

My kończymy 2 bo kurde tyle tego dostałam że szok ale juz na noc zakładam od jakiegoś tygodnia...
a na szczęście Kapik wczoraj na walentynki dostał 3 ufff:-)

Witam wszystkie mamy!
Jestem nowa na tym wątku, ale obserwuję go już od dawna. Podobnie jak wy jestem mamą listopadowego bobaska - Mikołajka, którego urodziłam 13 listopada zeszłego roku.

Mój synuś waży 7140 g i obecnie kończymy 3 Pampersy i przechodzimy na 4.

Załączniki

• ddd.jpg
    ddd.jpg
    269,1 KB · Wyświetleń: 34
reklama
ja juz od jakos tygodnia uzywam 3,
ja uzywam pampersow lub Huggis, w zaleznosci ktore sa po promocji, obecnie mam duzy zapas jednych i drugich ;-)
w ogole juz zaczelam malego ubierac w rozm. 68 bo 62 ma na styk :tak:

Tak jak ja już przeszłam do rozmairu 68. 62 już zdecydowanie za małe:cool:

Madziu witaj !!!:-)

Do góry