kurcze dzis na cwiczeniach zauwazylam ze Olce na plecach, nad pampersem pojawily sie jakies krostki...jakies takie dziwne, w sumie jest to taki maly pasek krostek, szeroki na okolo palec i dlugi jakies 2-3cm...jedne krosteczki sa bardziej czerwone inne mniej. nie mam pojecia co to moze byc ani skad sie to wzielo. pieluchy uzywamy te same, plyn i proszek do plukania tez, Ola nie je zadnych nowosci....nie wiem co to moze byc...
reklama
zielona maupa
Na skrzydłach melancholii
A Konstancji juz jakis czas temu (tu w Polsce) na ramionach pojawily sie bezbarwne krostki. Jest ich pelno. Zaczynaja pojawiac sie tez na buzce...
Marta....Borys tez mial, ale bephanten pomógł;-)kurcze dzis na cwiczeniach zauwazylam ze Olce na plecach, nad pampersem pojawily sie jakies krostki...jakies takie dziwne, w sumie jest to taki maly pasek krostek, szeroki na okolo palec i dlugi jakies 2-3cm...jedne krosteczki sa bardziej czerwone inne mniej. nie mam pojecia co to moze byc ani skad sie to wzielo. pieluchy uzywamy te same, plyn i proszek do plukania tez, Ola nie je zadnych nowosci....nie wiem co to moze byc...
zielona...może to od wody...???A Konstancji juz jakis czas temu (tu w Polsce) na ramionach pojawily sie bezbarwne krostki. Jest ich pelno. Zaczynaja pojawiac sie tez na buzce...
zielona maupa
Na skrzydłach melancholii
Wlasnie tez stawiam na: wode, albo proszek do prania, albo selera (w meksyku nie ma selera bulwiastego, tylko naciowy)
Katik
...jestem mamą...
Moja Corenka sie pochorowala. Do wczoraj moglam chwalic sie zerowym bilansem chorobowym, ale juz pierwszy dzien drugiego roczku spedzilysmy u lekarza. Polus ma infekcje gardelka, temperature, i katar po pas...
Biedna moja, taka chorutka.
Biedna moja, taka chorutka.
a ja zauważyłam, że Matiemu wychodza czerwone kropki na ciałku po płynie do kąpieli nivea! nie używałam jakis czas i zniknęły i teraz znów sie pojawiły własnie po tym płynie. Musze to jeszcze poobserwować
Moje dzieciaki tak reagowały na johnsona .
reklama