reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Październikowe mamy 2025 ♥️

reklama
Ja w sumie będę mieć to badanie pierwszy raz. Kiedyś się robiło USG genetyczne w tym czasie, czyli chyba po prostu samo USG bez badań krwi, a pappa była płatna. Nigdy z tego nie skorzystałam.

Ja leżę nie mam siły wstać z łóżka, nudności się przebijają mimo brania Xonvea, po wstaniu myśl tylko o węglowodanach... ma też ktoś tak? :(
A przypomnisz wiek ciąży? Który tc ?
Ja kilka dni temu pisałam, że nie mam objawów. Zero nudności, wszystko przeszło.
Otóż odwołuje.
Dziś po wyjęciu z siłowni 4 razy zwrotkę zrobiłam pod. No trochę lipa, ale nagle mnie złapało.
Straszne i śmieszne.

To nie jest kwestia wstydu. Nie chcę litości, tak jak nie mówiłam o cp tak na razie nie mówię o tej chociaż odpukać wszystko do tej pory wygląda ok. Tylko tsh trochę wzrosło więc dawka leków musi być wyższa ale tego, na co mam wpływ pilnuję :) pewnie jak za tydzień będzie ok i potem na prenatalnych to już sobie pozwolę się cieszyć,no tak mam
Ja też czekam z poinformowaniem rodziców, rodziny na prenatalne.

Ja myślałam, że będę czekać z mówieniem ale w sumie siostrze powiedziałam od razu, kilka dni po tym jak się sama dowiedziałam a córka, rodzice i teściowie się dowiedzieli w dniu jak zobaczyliśmy serduszko. Wyszłam z założenia, że co ma być to będzie a jak coś to będę potrzebowała pomocy do córy więc nie będę się później czaić. Córka przeszczęśliwa a jak ona wie to już panie w przedszkolu tez wiedzą i co chwila ktoś nowy może się dowiedzieć ale po prostu się tym cieszymy i nie martwimy na zapas😊

reklama
A przypomnisz wiek ciąży? Który tc ?
Ja kilka dni temu pisałam, że nie mam objawów. Zero nudności, wszystko przeszło.
Otóż odwołuje.
Dziś po wyjęciu z siłowni 4 razy zwrotkę zrobiłam pod. No trochę lipa, ale nagle mnie złapało.
Straszne i śmieszne.
W sumie źle pisze 8 + 5 dni tak pokazuje aplikacja to 9. Ja mam problem z tymi tygodniami, haha

Do góry