reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2025 ♥️

reklama
Ja w sumie będę mieć to badanie pierwszy raz. Kiedyś się robiło USG genetyczne w tym czasie, czyli chyba po prostu samo USG bez badań krwi, a pappa była płatna. Nigdy z tego nie skorzystałam.

Ja leżę nie mam siły wstać z łóżka, nudności się przebijają mimo brania Xonvea, po wstaniu myśl tylko o węglowodanach... ma też ktoś tak? :(
A przypomnisz wiek ciąży? Który tc ?
Ja kilka dni temu pisałam, że nie mam objawów. Zero nudności, wszystko przeszło.
Otóż odwołuje.
Dziś po wyjęciu z siłowni 4 razy zwrotkę zrobiłam pod. No trochę lipa, ale nagle mnie złapało.
Straszne i śmieszne.

To nie jest kwestia wstydu. Nie chcę litości, tak jak nie mówiłam o cp tak na razie nie mówię o tej chociaż odpukać wszystko do tej pory wygląda ok. Tylko tsh trochę wzrosło więc dawka leków musi być wyższa ale tego, na co mam wpływ pilnuję :) pewnie jak za tydzień będzie ok i potem na prenatalnych to już sobie pozwolę się cieszyć,no tak mam
Ja też czekam z poinformowaniem rodziców, rodziny na prenatalne.

Ja myślałam, że będę czekać z mówieniem ale w sumie siostrze powiedziałam od razu, kilka dni po tym jak się sama dowiedziałam a córka, rodzice i teściowie się dowiedzieli w dniu jak zobaczyliśmy serduszko. Wyszłam z założenia, że co ma być to będzie a jak coś to będę potrzebowała pomocy do córy więc nie będę się później czaić. Córka przeszczęśliwa a jak ona wie to już panie w przedszkolu tez wiedzą i co chwila ktoś nowy może się dowiedzieć ale po prostu się tym cieszymy i nie martwimy na zapas😊

reklama
A przypomnisz wiek ciąży? Który tc ?
Ja kilka dni temu pisałam, że nie mam objawów. Zero nudności, wszystko przeszło.
Otóż odwołuje.
Dziś po wyjęciu z siłowni 4 razy zwrotkę zrobiłam pod. No trochę lipa, ale nagle mnie złapało.
Straszne i śmieszne.
W sumie źle pisze 8 + 5 dni tak pokazuje aplikacja to 9. Ja mam problem z tymi tygodniami, haha

Do góry