reklama
Żołna
Fanka BB :)
Witaj na mamusiachCześć dziewczynyGratuluje wszystkim przyszłym mamom i nieśmiało chciałabym się wprosić na grupę
Widzę, że tu już dużo doświadczeń i u niektórych etapy badań prenatalnych a ja dopiero z potwierdzonym serduszkiem
![]()

Termin mamy na 25.10Witaj na mamusiachna kiedy masz termin?

sisi.
A przypomnisz wiek ciąży? Który tc ?Ja leżę nie mam siły wstać z łóżka, nudności się przebijają mimo brania Xonvea, po wstaniu myśl tylko o węglowodanach... ma też ktoś tak?![]()
Ja kilka dni temu pisałam, że nie mam objawów. Zero nudności, wszystko przeszło.
Otóż odwołuje.
Dziś po wyjęciu z siłowni 4 razy zwrotkę zrobiłam pod. No trochę lipa, ale nagle mnie złapało.
Straszne i śmieszne.
sisi.
Trzymam mocno kciuki! Daj znać po !Ja to znowu krwawię i to całkiem mocno. Dzisiaj mam wizytę na 19.15 i zobaczymy. U mnie już dużo osób wie, bez sensu ukrywać, jak nie wyjdzie to nie wyjdzie takie jest życie nie ja 1 i nie ostatnia.
Dużo pomyślności

sisi.
Ja też czekam z poinformowaniem rodziców, rodziny na prenatalne.To nie jest kwestia wstydu. Nie chcę litości, tak jak nie mówiłam o cp tak na razie nie mówię o tej chociaż odpukać wszystko do tej pory wygląda ok. Tylko tsh trochę wzrosło więc dawka leków musi być wyższa ale tego, na co mam wpływ pilnujępewnie jak za tydzień będzie ok i potem na prenatalnych to już sobie pozwolę się cieszyć,no tak mam
kate.morgan
Zaciekawiona BB
Ósmy (7 + 1)A jaki tydzień u Ciebie?![]()
MałaMi2020
Zaangażowana w BB
Ja myślałam, że będę czekać z mówieniem ale w sumie siostrze powiedziałam od razu, kilka dni po tym jak się sama dowiedziałam a córka, rodzice i teściowie się dowiedzieli w dniu jak zobaczyliśmy serduszko. Wyszłam z założenia, że co ma być to będzie a jak coś to będę potrzebowała pomocy do córy więc nie będę się później czaić. Córka przeszczęśliwa a jak ona wie to już panie w przedszkolu tez wiedzą i co chwila ktoś nowy może się dowiedzieć ale po prostu się tym cieszymy i nie martwimy na zapas

reklama
Insulinka
Początkująca w BB
W sumie źle pisze 8 + 5 dni tak pokazuje aplikacja to 9. Ja mam problem z tymi tygodniami, hahaA przypomnisz wiek ciąży? Który tc ?
Ja kilka dni temu pisałam, że nie mam objawów. Zero nudności, wszystko przeszło.
Otóż odwołuje.
Dziś po wyjęciu z siłowni 4 razy zwrotkę zrobiłam pod. No trochę lipa, ale nagle mnie złapało.
Straszne i śmieszne.