reklama
Tak, mimo że to jeszcze wczesnie, ale biegam do kibelka bardziej czestoczy Wy też macie takie parcie na pęcherz?

Agunia1401
Moderator
Na początku miałam teraz nie ale za to roztroj jakiś jelitowy i zastanawiam się czy kwestia brzucha to bol macicy czy bol jelit jak nie zatwardzenie to biegunka...czy Wy też macie takie parcie na pęcherz?
kinga30
Fanka BB :)
Mam to samo, w ostatniej ciąży też tak miałamNa początku miałam teraz nie ale za to roztroj jakiś jelitowy i zastanawiam się czy kwestia brzucha to bol macicy czy bol jelit jak nie zatwardzenie to biegunka...
Ja już na 1 byłam... 5.03 mam kolejna I zobaczymy czy serduszko zabije... jestem cała w stresieKiedy masz? Ja dopiero 19 marca prywatnie a na nfz 4 kwietnia![]()
Agunia1401
Moderator
Ja właśnie nie... aż soe dziwnie w tym czuję. Nie wiem czy kwestia diety. Muszę soe wziąść porządnie za dietę. Ja mało jem. Tzn często a male porcję ale to może lepiejMam to samo, w ostatniej ciąży też tak miałam
kinga30
U mnie to chyba kwestia moich rozwalonych jelitJa właśnie nie... aż soe dziwnie w tym czuję. Nie wiem czy kwestia diety. Muszę soe wziąść porządnie za dietę. Ja mało jem. Tzn często a male porcję ale to może lepiej![]()

Mòj młody wczoraj wymiotował ... duzo pił, ale apetyt sredni.. juz myślałam, ze to jakis rota... ale dzis jest w superstanie Takze podejrzewam zatrucie z przedszkola, bo wczoraj zgłosili nieobecność 7 dzieci. A jak byłam ze starszą w szpitalu to dokladnie tak samo przeszła (a robili jej badania i wszystkie wirusy byly ujemne).
Miałam wcześniej teraz jest jakby normalnie.. bardziej od czasu i ból jak na okres...czy Wy też macie takie parcie na pęcherz?
bzzz1
Tak dla porównania mogę avi pokazać, że u mnie przy becie 1790 był taki pęcherzyk ale podejrzewam, że sprzęt też był bardzo dobry na jakim miałam to USGDziewczyny,
W poniedziałek 24.02 byłam u lekarza na wizycie, nic nie było widać. Kazał zmierzyć betę.
We wtorek 25.02 zmierzyłam betę i otrzymałam właśnie wynik 1925 mIU/ml
Czy to oznacza... pozamaciczną ciążę? Bo skoro nie widział pęcherzyka na usg a wynik jest powyżej 1000?
Załączniki
reklama
bzzz1
Dam znać jutro co i jakCzyli nic się nie zmieniło na przestrzeni latGdy ja podchodziłam do mojego pierwszego ivf, to doktorek sam mówił, że w klinice (jakby co nie było parens
) mają mieć sprzęt tylko do liczenia pęcherzyków
Gdy już byłam na 2 wizytach ciążowych to „klnął” pod nosem, że musi się nakombinować, żeby coś zobaczyć.