reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2025 ♥️

reklama
Mòj młody wczoraj wymiotował ... duzo pił, ale apetyt sredni.. juz myślałam, ze to jakis rota... ale dzis jest w superstanie Takze podejrzewam zatrucie z przedszkola, bo wczoraj zgłosili nieobecność 7 dzieci. A jak byłam ze starszą w szpitalu to dokladnie tak samo przeszła (a robili jej badania i wszystkie wirusy byly ujemne).
czy Wy też macie takie parcie na pęcherz?
Miałam wcześniej teraz jest jakby normalnie.. bardziej od czasu i ból jak na okres...

Dziewczyny,
W poniedziałek 24.02 byłam u lekarza na wizycie, nic nie było widać. Kazał zmierzyć betę.
We wtorek 25.02 zmierzyłam betę i otrzymałam właśnie wynik 1925 mIU/ml

Czy to oznacza... pozamaciczną ciążę? Bo skoro nie widział pęcherzyka na usg a wynik jest powyżej 1000?
Tak dla porównania mogę avi pokazać, że u mnie przy becie 1790 był taki pęcherzyk ale podejrzewam, że sprzęt też był bardzo dobry na jakim miałam to USG

Załączniki

• 17405710831386845018107442213570.jpg
    17405710831386845018107442213570.jpg
    1,4 MB · Wyświetleń: 47
reklama
Czyli nic się nie zmieniło na przestrzeni lat 😕 Gdy ja podchodziłam do mojego pierwszego ivf, to doktorek sam mówił, że w klinice (jakby co nie było parens 😉) mają mieć sprzęt tylko do liczenia pęcherzyków 🤦🏻‍♀️ Gdy już byłam na 2 wizytach ciążowych to „klnął” pod nosem, że musi się nakombinować, żeby coś zobaczyć.
Dam znać jutro co i jak 😳

Do góry