reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Październikowe mamy 2025 ♥️

reklama
Taaak, one to czują. Dzisiaj mdłości x100, zapalenie zatok, ale młoda zarządziła, że jesteśmy pieskami, więc biegamy po domu na czworaka...🫠
Dobrze, że mam dwa psy :)... zapinam obroże i chodzi z nim hihi.. albo idziemy na spacerek.
W punkt ujęte 😅😅 mój Leon to chyba wyczuwa kiedy gorzej się czuje i nie mam na nic siły, bo wtedy jest jeszcze bardziej natarczywy i mamowy 😈
To jest normalne 🤭..

Jestem po jeden wizycie czekam na kolejną , u ginekologa okej , dzidzia ma 1.3 cm , serduszko bije ale nie mierzyła ile , karta ciąży jest założona , dostałam skierowania na prenatalne ale niestety nie mogę iść gdzie chce mam podana placówkę do której muszę iść , będę dzownic dziś lub jutro , L4 dostałam do czwartku tylko i w czwartek mam przyjść na wizytę zobaczymy do dalej , powiedziała że mam anemię przepisała tabletki , w wymazie wyszło że mam grzybicę 🤯 także dostałam globulki . Kazala iść do rodzinnego w związku z tym niskim ciśnieniem także właśnie czekam

Jestem po jeden wizycie czekam na kolejną , u ginekologa okej , dzidzia ma 1.3 cm , serduszko bije ale nie mierzyła ile , karta ciąży jest założona , dostałam skierowania na prenatalne ale niestety nie mogę iść gdzie chce mam podana placówkę do której muszę iść , będę dzownic dziś lub jutro , L4 dostałam do czwartku tylko i w czwartek mam przyjść na wizytę zobaczymy do dalej , powiedziała że mam anemię przepisała tabletki , w wymazie wyszło że mam grzybicę 🤯 także dostałam globulki . Kazala iść do rodzinnego w związku z tym niskim ciśnieniem także właśnie czekam
No i pięknie, że dziecko rośnie ❤️ miałaś jakieś upławy czy coś swedzialo? 🤔

Czyli w sumie dobrze, niedobrze... Kochana, z dzieckiem jest ok. Z jeśli chodzi o Ciebie to mają plan działania. Podleczysz się i będziesz jak nowonarodzona 🙂 A zwolnienie - to pewnie tylko formalność 😉

reklama
Do góry