reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Październikowe mamy 2025 ♥️

No czyli jak na obecny tydzień wszystko mieści się w normie. To dobrze.
Ale tak znów trzeba czekać. Zawsze na coś. A to beta, a to przyrost, usg czy pęcherzyk, zarodek, jak rośnie i tak dalej :D
Czekanie jest najgorsze, potwierdzam

Najpierw czekamy na serduszko, potem na prenatalne, połówkowe, potem do 24tc bo wtedy jest nadzieja w razie czego, potem każdy tydzień aż do 37, czekamy do dnia porodu a w międzyczasie na każdą kontrolną wizytę :D już zdążyłam zapomnieć jakie to fajne i jak szkoli z cierpliwości :D

reklama
Hej dziewczyny, właśnie dostałam wyniki z bety
7.02 - 36
11.02 - 330

Można odetchnąć na chwilę?
Wrzuć sobie w kalkulator, ale na oko wygląda solidnie :) powinna się podwoić co 48h, czyli minimum powinna mieć coś około 140 tego 11.02, jak jest więcej to jest dobrze :)

Powiem Wam że ja zaczynam się stresować. Zaraz kończę pracę, szybki prysznic i do lekarza. Z pierwsza ciąża nie miałam żadnych problemów, nawet przez chwilę nie pomyślałam że coś mogłoby być nie tak. Od tego czasu minęło prawie 9 lat, wokół i w rodzinie mojej, I mojego męża, co chwilę ciąże, a ostatecznie tylko dwójka dzieciaków się urodziła. Przez to zaczęłam myśleć, że zajście w ciążę, donoszenie jej , I urodzenie zdrowego dziecka, to jak wygrana w totka. Moja głowa jest tak przepełniona złymi myślami , że nawet nie wypuszczam się w rodzinie z informacją o ciąży, bo nie wiadomo co będzie. Mój wiek też nie pomaga w pozytywnym myśleniu, jie oszukujmy się, najlepszy czas na rodzenie dzieci mam już dawno za sobą 🫤

reklama
Do góry