reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2025 ♥️

No, jutro jest już piątek, jak się będziesz tak nakręcać to urodzisz na oddziale zamkniętym 🤪
haha tak wiem wiem 😂 może później mi przejdzie , narazie ciężko jest mi nie myśleć o tym . Plus jest taki że narazie się nie stresuje , tylko poprostu myślę i poprostu nie mogę się doczekać 🫣

reklama
Nie, ja jestem po transferze, więc nie wiem jak to się dokładnie wylicza bo nie z ostatniej miesiączki 😁
Jest na necie kalkulator wpisujesz datę transferu i ilu dyniowy zarodek na tej podstawie oblicza termin porodu.

Mam wynik bety, pierwsza 152 a po 48 godzinach 571 :o trochę dużo 🤣

Załączniki

• Screenshot_2025-01-30-15-47-11-480_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2025-01-30-15-47-11-480_com.android.chrome.jpg
    216,4 KB · Wyświetleń: 36
Teraz sprawdzam, że faktycznie jest ok, jakoś nastawiałam się na 300 :D mam wizytę w poniedziałek 3.02 :)
jak to dziewczyny mówily mi ostatnio ważne że jest w normie czyli min 66% 😅 ja 2 przyrosty też miałam po ponad 200% ostatni 86 i za to zastanawiałam się czy to nie za mało to dziewczyny się śmiały że jakby było po 200-300 to znowu bym się zastanawiała czy nie za dużo 😅 nie dogodzisz haha 😅

jak to dziewczyny mówily mi ostatnio ważne że jest w normie czyli min 66% 😅 ja 2 przyrosty też miałam po ponad 200% ostatni 86 i za to zastanawiałam się czy to nie za mało to dziewczyny się śmiały że jakby było po 200-300 to znowu bym się zastanawiała czy nie za dużo 😅 nie dogodzisz haha 😅
To ja mam lekko ponad 100% i po Twoich wpisach zaczęłam się zastanawiać czy wystarczająco 🙈😂
Jak u Was z objawami? Mi dziś cały dzień niedobrze…

Wielkie gratulacje ❤️ kojarzę Cię z wątku kreskowego ☺️
Ja Ciebie też ☺️ Byłaś na Kreskach Listopadowych, które prowadziłam 🙂

To ja mam lekko ponad 100% i po Twoich wpisach zaczęłam się zastanawiać czy wystarczająco 🙈😂
Jak u Was z objawami? Mi dziś cały dzień niedobrze…
Ja miałam rano mdłości. Czasem zaboli podbrzusze i piersi są jakby „pełniejsze”.
Tak jak dwie pierwsze ciąże chodziłam ciągle niewyspana, tak teraz spać nie potrafię. Po godzinie snu budzę się wypoczęta, oczy jak 5 zł 😳 i potem cały dzień jestem nieprzytomna.

reklama
Do góry