Izz96
Fanka BB :)
Najgorzej, że mnie odrzuciło od kawy a bardziej nie smak kawy a mdłości po jej wypiciu i pije jedną słabą latte na dzień maxDo końca obu ciąż piłam 3 kawy i było ok.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Najgorzej, że mnie odrzuciło od kawy a bardziej nie smak kawy a mdłości po jej wypiciu i pije jedną słabą latte na dzień maxDo końca obu ciąż piłam 3 kawy i było ok.
To jest myśl, a ja ganiam męża żeby z nim wychodził, bo mi się nie chceMi ciśnienie podnosi wychodzenie za psem na 3 piętro po schodach. Od razu czuć że ciąża bo kondycja siadła
Chyba działa, bo poszłam z moim synkiem na rowerek i od razu lepiej mi się na powietrzu zrobiłoNajpierw spróbuj dłuższych spacerów. To też ciśnienie podnosi.
Ja też miałam ustawiony budzik, bo strasznie bałam się tej śpiączkiJa miałam ustawiony budzik w pierwszym miesiącu życia córki, co 3.5h na karmienia z zalecenia położnej. Nigdy tyle ciągiem nie spalaTa sama położna powiedziała po 8 tygodniu życia, że teraz dziecko może już przesypiać 8h w nocy
córka w czerwcu skończy 2 lata, a jeszcze tego nie doświadczyłam
![]()
Ja przestałam pić w ogóle. Tak mój nowy gin kazał. Stwierdził, że może kiedyś potrzebowałam kawy ale teraz wcale nie koniecznie. Zobaczymy co będzie. Myślę że to może mieć też związek z tym czy się do pracy chodzi czy na L4 siedzi. Wiadomo, w pracy jaka by niebyła to ciśnienie podniosąNajgorzej, że mnie odrzuciło od kawy a bardziej nie smak kawy a mdłości po jej wypiciu i pije jedną słabą latte na dzień max
Mi ciśnienie rośnie w ciąży 110/70 takie uśrednione, ostatnio wkurzył mnie mąż mam zapis 135/78 (maz) z takim dopiskiemNajlepsze, że taki wynik miałam po 2 kawach i po 20 min spacerze![]()
Moja jak usnęła o 1 w nocy, to jej zostało z brzucha i tak było do końca 2 miesiąca spała do 6 rano, budziłam ją o 4 na karmienie, oczywiscie zdazaly sie jednorazowe epizody ze zrobila kupe to misialam przewinac ale to na palcach u reki moge policzyc. Później sama o 6 wstawała karmienie i spała do 9, po 2 miesiącu chodziła spad o 22 budziłam ją o 4.30 bo mąż miał tal budzik do pracy i spała do 9... skończyło się to jak wyszedł jej pierwszy ząb na 8 miesięcy wtedy zaczęły się pobudki na cyca 2 razy w nocy, jak wychodził ząb to częściej...No ale z reguły chyba tyle nei śpią no ale gdyby się zdarzyło że Ci śpi dłużej niż te 3h to dla mnie bez sensu budzić bo może to będzie 3h15 albo 20 albo 40 - samo się obudzi![]()
Przyjęcie mojej mamy mimo obaw bardzo pozytywne, cieszy się i zmieniła zdanie jakiś czas temu co do 4 dziecka. Więc miło mi, tesciowa nie jest zachwycona ale to się bierze z jej ograniczeń z dzieciństwa i różnych problemów i mamy to obgadane, kochamy się mimo toMy też mieliśmy obawy jak przyjmą 4 ciążę, ale wszyscy byli bardzo szczęśliwi i nikt nie powiedział nic złego. Superaśnie jest z 4.. Ja to się zastanawiam jak to będzie z 5
. I nie wiem czy teraz fanfary będą
..
A Wy kogo na pokładzie macie? I jaki wiek?