reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2025 ♥️

Cześć dziewczyny, nie jestem z października, apka obliczyła mi termin na 05.11. Ale mam pytanie do Was. Wczoraj byłam na usg (5+6) było widać jedynie pęcherzyk ciążowy 3mm a w nim jedynie jakąś "smuge", ale lekarz powiedział że nie wiadomo czy to zarodek, więc narazie tego nie potwierdza. Bete robiłam 02.03 i wyniosła 380, i wczoraj (04.03)- 870. Lekarz mówi że przyrost bety jest ładny i że to normalne że nic nie widać jeszcze. Ale wyczytałam oczywiście że czesto już coś widać.. jak to było u Was, robiła któraś z Was na tym etapie usg ? Bo ja już świruje

reklama
Cześć dziewczyny, nie jestem z października, apka obliczyła mi termin na 05.11. Ale mam pytanie do Was. Wczoraj byłam na usg (5+6) było widać jedynie pęcherzyk ciążowy 3mm a w nim jedynie jakąś "smuge", ale lekarz powiedział że nie wiadomo czy to zarodek, więc narazie tego nie potwierdza. Bete robiłam 02.03 i wyniosła 380, i wczoraj (04.03)- 870. Lekarz mówi że przyrost bety jest ładny i że to normalne że nic nie widać jeszcze. Ale wyczytałam oczywiście że czesto już coś widać.. jak to było u Was, robiła któraś z Was na tym etapie usg ? Bo ja już świruje
To dlaczego Cie nie ma na listopadowych mamusiach? 😎

To normalne że nie widać, przy takiej becie to chyba nawet pęcherzyka mogłoby nie być widać na słabym sprzęcie:) nie stresuj się jak dasz radę:)

Ale jak termin nasz na 5 listopada to nie możesz być 5+6 🤔 bo ja mam na 4 i mam dziś 5+1....
Ja jeszcze nie byłam, dopiero pierwsza wizytę mam 19 marca, aby właśnie się nie martwić..

Chyba coś z tygodniem się nie zgadza? Bo ja mam termin na 31 październik i mam dzisiaj 5+5
USG 3 dni temu pęcherzyk ciążowy miałam z pęcherzykiem zoltkowym

Tak jak mi lekarz powiedział, 3 dni temu na ten etap więcej nie zobaczą. Czy ciąża dobrze rokuje trzeba poczekać na zarodek z akcją serca
No mi też mowil że za wcześnie przyszłam, w sumie nie potrzebnie tak się zakręciłam i ciagale myślałam że to 5+6, mając apke w ktorej faktycznie jest inaczej.. sama sobie narobilam zbędnego stresu 🙆‍♀️

Cześć, kilka dni tu nie zaglądałam i już nie ma szans na nadrobienie tylu stron 🙈
Ja dziś mam w końcu wizytę, siedzę w pracy jak na szpilkach…
Jak się ogólnie czujecie ? Ja od rana jeszcze w miarę, chociaż jak mnie muli to muszę zjeść i częściej właśnie jestem głodna. Ale po południu to już opadam z sił i zasypiam zaraz po obiedzie…

reklama
Do góry