Cześć dziewczyny, nie jestem z października, apka obliczyła mi termin na 05.11. Ale mam pytanie do Was. Wczoraj byłam na usg (5+6) było widać jedynie pęcherzyk ciążowy 3mm a w nim jedynie jakąś "smuge", ale lekarz powiedział że nie wiadomo czy to zarodek, więc narazie tego nie potwierdza. Bete robiłam 02.03 i wyniosła 380, i wczoraj (04.03)- 870. Lekarz mówi że przyrost bety jest ładny i że to normalne że nic nie widać jeszcze. Ale wyczytałam oczywiście że czesto już coś widać.. jak to było u Was, robiła któraś z Was na tym etapie usg ? Bo ja już świruje
reklama
To dlaczego Cie nie ma na listopadowych mamusiach?Cześć dziewczyny, nie jestem z października, apka obliczyła mi termin na 05.11. Ale mam pytanie do Was. Wczoraj byłam na usg (5+6) było widać jedynie pęcherzyk ciążowy 3mm a w nim jedynie jakąś "smuge", ale lekarz powiedział że nie wiadomo czy to zarodek, więc narazie tego nie potwierdza. Bete robiłam 02.03 i wyniosła 380, i wczoraj (04.03)- 870. Lekarz mówi że przyrost bety jest ładny i że to normalne że nic nie widać jeszcze. Ale wyczytałam oczywiście że czesto już coś widać.. jak to było u Was, robiła któraś z Was na tym etapie usg ? Bo ja już świruje

Piq
Fanka BB :)
To normalne że nie widać, przy takiej becie to chyba nawet pęcherzyka mogłoby nie być widać na słabym sprzęcieCześć dziewczyny, nie jestem z października, apka obliczyła mi termin na 05.11. Ale mam pytanie do Was. Wczoraj byłam na usg (5+6) było widać jedynie pęcherzyk ciążowy 3mm a w nim jedynie jakąś "smuge", ale lekarz powiedział że nie wiadomo czy to zarodek, więc narazie tego nie potwierdza. Bete robiłam 02.03 i wyniosła 380, i wczoraj (04.03)- 870. Lekarz mówi że przyrost bety jest ładny i że to normalne że nic nie widać jeszcze. Ale wyczytałam oczywiście że czesto już coś widać.. jak to było u Was, robiła któraś z Was na tym etapie usg ? Bo ja już świruje
Ale jak termin nasz na 5 listopada to nie możesz być 5+6Cześć dziewczyny, nie jestem z października, apka obliczyła mi termin na 05.11. Ale mam pytanie do Was. Wczoraj byłam na usg (5+6) było widać jedynie pęcherzyk ciążowy 3mm a w nim jedynie jakąś "smuge", ale lekarz powiedział że nie wiadomo czy to zarodek, więc narazie tego nie potwierdza. Bete robiłam 02.03 i wyniosła 380, i wczoraj (04.03)- 870. Lekarz mówi że przyrost bety jest ładny i że to normalne że nic nie widać jeszcze. Ale wyczytałam oczywiście że czesto już coś widać.. jak to było u Was, robiła któraś z Was na tym etapie usg ? Bo ja już świruje

Ja jeszcze nie byłam, dopiero pierwsza wizytę mam 19 marca, aby właśnie się nie martwić..
kinga30
Chyba coś z tygodniem się nie zgadza? Bo ja mam termin na 31 październik i mam dzisiaj 5+5Cześć dziewczyny, nie jestem z października, apka obliczyła mi termin na 05.11. Ale mam pytanie do Was. Wczoraj byłam na usg (5+6) było widać jedynie pęcherzyk ciążowy 3mm a w nim jedynie jakąś "smuge", ale lekarz powiedział że nie wiadomo czy to zarodek, więc narazie tego nie potwierdza. Bete robiłam 02.03 i wyniosła 380, i wczoraj (04.03)- 870. Lekarz mówi że przyrost bety jest ładny i że to normalne że nic nie widać jeszcze. Ale wyczytałam oczywiście że czesto już coś widać.. jak to było u Was, robiła któraś z Was na tym etapie usg ? Bo ja już świruje
USG 3 dni temu pęcherzyk ciążowy miałam z pęcherzykiem zoltkowym
kinga30
Tak jak mi lekarz powiedział, 3 dni temu na ten etap więcej nie zobaczą. Czy ciąża dobrze rokuje trzeba poczekać na zarodek z akcją serca@Lunaa0, @kinga30 wprowadziłam faktycznie w błąd.. to 4+6
Sama się niepotrzebnie wprowadziłam w błąd.. dzięki dziewyczny!![]()
No mi też mowil że za wcześnie przyszłam, w sumie nie potrzebnie tak się zakręciłam i ciagale myślałam że to 5+6, mając apke w ktorej faktycznie jest inaczej.. sama sobie narobilam zbędnego stresuTak jak mi lekarz powiedział, 3 dni temu na ten etap więcej nie zobaczą. Czy ciąża dobrze rokuje trzeba poczekać na zarodek z akcją serca

Cześć, kilka dni tu nie zaglądałam i już nie ma szans na nadrobienie tylu stron 
Ja dziś mam w końcu wizytę, siedzę w pracy jak na szpilkach…
Jak się ogólnie czujecie ? Ja od rana jeszcze w miarę, chociaż jak mnie muli to muszę zjeść i częściej właśnie jestem głodna. Ale po południu to już opadam z sił i zasypiam zaraz po obiedzie…

Ja dziś mam w końcu wizytę, siedzę w pracy jak na szpilkach…
Jak się ogólnie czujecie ? Ja od rana jeszcze w miarę, chociaż jak mnie muli to muszę zjeść i częściej właśnie jestem głodna. Ale po południu to już opadam z sił i zasypiam zaraz po obiedzie…
reklama
Noo to teraz jasne dlaczego nic nie było widac, chodź na listopadowe mamusieNo mi też mowil że za wcześnie przyszłam, w sumie nie potrzebnie tak się zakręciłam i ciagale myślałam że to 5+6, mając apke w ktorej faktycznie jest inaczej.. sama sobie narobilam zbędnego stresu![]()