olka11135
Fanka BB :)
Byłam na badaniach.
Akurat super bo była to wizyta w Instytucie Zdrowia kobiet. Mogę tutaj chodzić bo miałam tu wycinany polip i podczas odczytu wyniku okazało się że jestem w 5 TC, także z automatu i tutaj mi przydzielili opiekę.
Wizyta trwała godzinę. USG bardzo długo, szczegółowo, na każde pytanie pani doktor odpowiedziała.
Doktor twierdzi, że ciąża może być starsza tydzień niż wskazuje data ostatniej miesiączki.
Ja jednak twierdzę że nie może bo mąż był w delegacji i tylko w 2 dni był w domu.
Na razie zostawiliśmy termin założony ale jeśli by się zmienił o tydzień też chciałabym moje drogie zostać tutaj z Wami.![]()
Jeżeli mówisz o Warszawskim Instytucie Zdrowia Kobiet na Inflanckiej to z całego serduszka polecam.
Prowadziłam tam ciąże, potem leżałam na patologii ciąży i na koniec urodziłam ekspresowo (w 1h30 minut) synka (ps. widząc ostatnie wpisy, mój poród wypad w śniadanie wiec je oczywiście dostałam, wszystkie posiłki są normalnie podawane na trakcie porodowym)
Jedynie przy KP wypadają raczej słabiutko - ale może po ponad roku, pracują położne już z większą, aktualną wiedzą (ja akurat nie miałam problemu, ale mojej sąsiadce z sali na 99% zaorali karmienie)