reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2025 ♥️

A powiedzcie mi jak to jest że tam gdzie dostałam skierowanie to ten lekarz nie wyświetla mi się na stronie że ma certyfikat, a przynajmniej nie u mnie w mieście . Bo u mnie w mieście wyświetla się tych 2 lekarzy . To znaczy że on nie powinien robić prenatalnych czy jak? Bo opinie widziałam że ma dobre

reklama
A powiedzcie mi jak to jest że tam gdzie dostałam skierowanie to ten lekarz nie wyświetla mi się na stronie że ma certyfikat, a przynajmniej nie u mnie w mieście . Bo u mnie w mieście wyświetla się tych 2 lekarzy . To znaczy że on nie powinien robić prenatalnych czy jak? Bo opinie widziałam że ma dobre
a na swojej stronie ma normalnie dodane certyfikaty , to ja już sama nie wiem

A powiedz mi, na skierowaniu masz wymienione gdzie masz iść? Bo powiem Ci ze trochę już tych badań miałam, na nfz też z racji wieku wtedy i owszem ginek sugerował gdzie iść, ale mogłam finalnie wybrać sama...

Mnie dzisiaj obudziło drapanie w gardle🤦
Duphaston i luteinę miałam w każdej ciąży. I teraz podejrzewam, że też dostanę ze względu na wcześniejsze historię.

A powiedz mi, na skierowaniu masz wymienione gdzie masz iść? Bo powiem Ci ze trochę już tych badań miałam, na nfz też z racji wieku wtedy i owszem ginek sugerował gdzie iść, ale mogłam finalnie wybrać sama...
mam pieczątkę tamtej placówki obok pieczarki lekarki

Dobra sprawdziłam na światowej stronie i tam jest ten lekarz . Najwyraźniej musi być jakiś podany w innym mieście dlatego mi nie znajduje go na tej stronie co dodałyscie . Także zapisałam się na badania na 26.03 🥰 moge przyjść z mężem 🥰

Ja juz po badaniach, wy też miałyście tyle fiolek krwi? 7 🙈🙈 Dobrze, że sobie paczka kupiłam bo bym padła 😅

reklama
Do góry