reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2025 ♥️

Nie łącz z źródłami wapnia bo ci się nie wchłonie, ja też miałam anemię, piłam koktajle z natki pietruszki, zakwasu z buraka nie dałam rady przełknąć, ale najlepsze jest mięso jednak, wątróbki nie jem, ale myślę że w niewielkich ilościach nie zaszkodzi, byle nie często:) najlepsza wątróbka jest gęsią (najwięcej żelaza), kacza i wieprzowa, z ryb dużo żelaza ma łosoś dorsz i pstrąg ale z rybami też trzeba uważać, bo często są zanieczyszczone :)
co do tej natki dodawałas ? Bo tak samej to nie wypije 🫣 zakwasu nie próbowałam , buraki uwielbiam, dzisiaj sobie kupię i sprawdzę jak mnie będzie smakował . Łososia nienawidze , ale dorsz i ostróg chętnie . Dziękuję 🥰

reklama
co do tej natki dodawałas ? Bo tak samej to nie wypije 🫣 zakwasu nie próbowałam , buraki uwielbiam, dzisiaj sobie kupię i sprawdzę jak mnie będzie smakował . Łososia nienawidze , ale dorsz i ostróg chętnie . Dziękuję 🥰
Jabłka, pomarańcze, banany, w sumie co miałam, robiłam sobie smoothie:) ja też uwielbiam buraki a zakwasu nie jestem w stanie zjeść, a teściowa jak poprosiłam to mi 3 litry zrobiła xD

możesz mnie dać na administratorke ☺️ staram się wszystkich wpisać na pierwszą stronę , ale nie każdy napisał TP więc nie wpisywałam . Także dziewczyny sprawdźcie wszystkie czy jesteście jak was nie ma to dajcie znać na kiedy was wpisać ,żeby do końca przyszłego tygodnia już było wszystko wpisane tak jak trzeba i koleżanka mogła założyć wątek prywatny ☺️
Ja w sumie mam 30.09 chociaż wg USG się przesunął o kilka dni wcześniej póki co

Hejo 👋. No coś Ty, okres niemowlęcy był cudowny 🥲. A po drugim roku życia już tylko bunt jeden za drugim.
Hah no co mama to opinia pewnie :D Dla mnie najgorszy okres w życiu mojego dziecka :D pierwszy rok :d Drugi rok też taki sobie bo choroby jedna za druga po zderzeniu z placówką ale przynajmniej już wrocilam do pracy, odstawilam od piersi i mialam namiastke normalnosci. Poza tym mój synek dość szybko zaczął mówić wiec komunikacja z nim byla dla mnie zbawieniem. Ale przez 11 miesiecy nie spałam ciągiem dluzej niz 3h...no i ta samotnosc.. wszyscy normalni ludzie w pracy a ja cale dnie z dzieckiem :d Nie, nie nie :D oby teraz szybko zleciało albo dzidzia była jakas bardziej spiaca, odkladalna, zeby chociaz sie cos dalo zrobić w tym czasie :D
Zrób sobie taki szejk: Natka pietruszki, liscie szpinaku, seler naciowy, banan, mrożone mango i mrożony ananas :)

reklama
Do góry