reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2025 ♥️

tak tak, czytałam o tym apapie 🤣generalnie beta przyrastała prawidłowo kilka dni po chorobie już , więc to mi daje nadzieję… no i tak szczerze mówiąc, to gdzieś tam w środku jak już odgonie te czarne chmury jak mnie najdzie takie nakręcanie się, to mam przeczucie, że ciąża się utrzyma 🥲 kolejna wizytę mam 4 marca, będzie 8+0
Ja wierzę, że będzie dobrze i u mnie i u Ciebie - gdzieś głęboko 😊
Oczywiście pod warstwą czarnych scenariuszy 🤡
Jak już to odejdzie to np. ciągle mam przeczucie, że to będzie dziewczynka (w pierwszej wiedziałam, że będzie chłopiec i się sprawdziło) 😅
Ostatecznie nie ważne kto to będzie, ważne aby było zdrowe.

Mamy chyba idealnie ten sam wiek ciąży - mi 8+0 też przypada na tą datę 😅

reklama
Dziewczyny już chyba po wszystkim. Mam całą wkładkę mega ciemnej brązowej krwi. Dla pewności, że to koniec napisze jeszcze do lekarza dzisiaj. Szkoda, ale widocznie nie jest mi dane mieć drugiego dziecka. :)
Przykro mi. Może to nieodpowiedni miesiąc.
Miałam taką sytuację dokładnie cykl przed ciążą. Do tego bardzo bolesny w Boże Narodzenie.
Życzę Ci aby u Ciebie wszystko się ułożyło tak jak marzysz

Dziewczyny już chyba po wszystkim. Mam całą wkładkę mega ciemnej brązowej krwi. Dla pewności, że to koniec napisze jeszcze do lekarza dzisiaj. Szkoda, ale widocznie nie jest mi dane mieć drugiego dziecka. :)
Nie przekreslaj jeszcze wszystkiego, tez jechałam na IP z taką myślą, bo bardzo bolal mnie brzuch przy tym , myslalam ze juz poroniłam a zobaczyłam na usg zarodek z serduszkiem, moze podjedź na pogotowie

Nie trać jeszcze nadziei. Różne historie widziałam. Rozmawiałaś z lekarzem?

Witam. Nieśmiało dołączę. Test pozytywny. Ciąża z zaskoczenia jeszcze przed terminem @ ale owulacja była szybciej. Ciąża z 9 DC. Czułam, że coś jest na rzeczy. Mam już 3 dzieci. Córka najstarsza w lipcu 15 lat, syn w kwietniu 10 i najmłodsza w czerwcu 7. Sama we wrześniu 39. Termin z om 31 październik. Jak dotrwam do końca czeka mnie 4 cc

Witam. Nieśmiało dołączę. Test pozytywny. Ciąża z zaskoczenia jeszcze przed terminem @ ale owulacja była szybciej. Ciąża z 9 DC. Czułam, że coś jest na rzeczy. Mam już 3 dzieci. Córka najstarsza w lipcu 15 lat, syn w kwietniu 10 i najmłodsza w czerwcu 7. Sama we wrześniu 39. Termin z om 31 październik. Jak dotrwam do końca czeka mnie 4 cc
Witaj na mamusiach 😁

reklama
Do góry