reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2025 ♥️

reklama
Cześć :) Dwie kreski 23 stycznia. Maluszek ma ok 8mm, serce bije, a termin mam wyznaczony na 3.10.
Od dzieciństwa lekarze mówili mi, że przez mój PCOS, nieregularne miesiączki, będę miała problem z zajściem w ciążę. Postanowiliśmy z partnerem zacząć starać się od tego roku i co?? od razu się udało.
Mój mały cud <3 oby wszystko się udało.
Gratulacje ❤️ i witamy na mamusiach 😁

Jeju dziewczyny ja tak ciągle czytam o tych waszych rosnących maluchach, serduszkach a sama jeszcze dwaaaa tygodnie czekam🤦 Ale super, cieszę się, że u Was jest wszystko dobrze ❤️
Tymczasem ja na diecie, od 1,5 tygodnia nie włożyłam do paszczy nic słodkiego i niezdrowego, chodzę na spacery jak po**bana😂 moim największym przewinieniem był waniliowy skyr i co, na wadze co chwila minimalnie więcej 😡 a nie mogę przytyć bo już ważę dużo
Życzę wytrwałości. Jak coś to jestem z Tobą w diecie i wspieram.

Rozumiem doskonale, ja wczoraj przez cały wieczór analizowałam składy suplementow czy przypadkiem czegoś za dużo nie biorę, niby lekarz kazała ale w kilku preparatach np kwas foliowy się powtarza i łącznie biorę go 1200 i zaczęłam świrować po czym przypomniałam sobie historię jednej babki która dowiedziała się, że jest w ciąży w 22 tygodniu i urodziła zdrowe dziecko a myślę że na bank nie brała żadnych preparatów ciążowych ani nie trzymała diety ciężarnej.
Także tak 🤡
Prawda jest taka, że my za dużo analizujemy i zamartwiamy się 🤡

Cześć :) Dwie kreski 23 stycznia. Maluszek ma ok 8mm, serce bije, a termin mam wyznaczony na 3.10.
Od dzieciństwa lekarze mówili mi, że przez mój PCOS, nieregularne miesiączki, będę miała problem z zajściem w ciążę. Postanowiliśmy z partnerem zacząć starać się od tego roku i co?? od razu się udało.
Mój mały cud <3 oby wszystko się udało.
Los bywa przewrotny 🫢🙈 Witamy 🥰

reklama
Mnie się w ogóle nie chce jeść. Łapie się na tym, że jak brałam metforminę to jadłam regularnie, a teraz tak samo jak przed braniem. Czyli mało co i mało kiedy 😅

Do góry