reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2024

reklama
chyba coś w tym jest, u mnie obydwoje nie śpią gdzie normalnie o 20 zawsze już śpią
Nie wierzyłam dopóki nie zaczęłam zwracać uwagi na korelację 🙈 mój już po pobudce, ledwo udało mi się zęby umyć po uśpieniu 😅 u nas spanie o 21 i później, bo córka jest tak głośna, że nie ma niestety szansy na zaśnięcie.

Nie wierzyłam dopóki nie zaczęłam zwracać uwagi na korelację 🙈 mój już po pobudce, ledwo udało mi się zęby umyć po uśpieniu 😅 u nas spanie o 21 i później, bo córka jest tak głośna, że nie ma niestety szansy na zaśnięcie.
mała dopiero padła . Mam dość . Nie wiem czy to wczorajsza szczepionka, czy pełnia czy mam kryzys laktacyjny, ale mam dość .

mała dopiero padła . Mam dość . Nie wiem czy to wczorajsza szczepionka, czy pełnia czy mam kryzys laktacyjny, ale mam dość .
U mnie tez jakieś zbiegi okoliczności. W nocy wstawałam w sumie 4 razy (zamiast 2), przy czym mały i tak niechetnie szedł spać i się krecil. Do tego cyce mniej nabite, albo tez jakiś kryzys laktacyjny przyszedł, albo to że wczoraj trochę stres i mniej jadłam to mam mniej pokarmu. Ale na plus, bo za to młodemu, jak się ostatnio ulewało/rzygało, tak wczoraj nic, a zmienilam tyle, że go odbijam też w trakcie jedzenia, jak tylko zaczyna sie wiercić przy cycu 🙃

Teraz kawa i patrzę na piekny wschód słońca, a chłopaki słodko śpią... prócz starszaka, który właśnie jak to pisałam to przyszedł i na bajkę 🤷‍♀️

No i wykrakałyście z tą pełnią 🌚🙉
Astrid grasuje od 4tej.
Jedynym sposobem spacyfikowania jej okazała sie ciepła kąpiel 🫣 Teraz śpi.

Zapisaliśmy sie na pływanie dla takich maluchów od stycznia. Nasi znajomi chodza i sobie bardzo chwala. Myslalyscie o tym albo bylyscie ze starszymi dziecmi?

Ostatnia edycja:
Astrid grasuje od 4tej.

Zapisaliśmy sie na pływanie dla takich maluchów od stycznia. Nasi znajomi chodza i sobie bardzo chwala. Myslalyscie o tym albo bylyscie ze starszymi dziecmi?
bardzo polecamy pływalnię od noworodka. Starszak poleca

Astrid grasuje od 4tej.

my chodziliśmy że starszym synkiem i zajęcia były super i bardzo mu się podobało. Ale teraz chyba nie będziemy xhodzic

reklama
reklama
Do góry