Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
chyba coś w tym jest, u mnie obydwoje nie śpią gdzie normalnie o 20 zawsze już śpiąPowodzenia wszystkim na tę noc pełni księżyca
Nie wierzyłam dopóki nie zaczęłam zwracać uwagi na korelację mój już po pobudce, ledwo udało mi się zęby umyć po uśpieniu u nas spanie o 21 i później, bo córka jest tak głośna, że nie ma niestety szansy na zaśnięcie.chyba coś w tym jest, u mnie obydwoje nie śpią gdzie normalnie o 20 zawsze już śpią
mała dopiero padła . Mam dość . Nie wiem czy to wczorajsza szczepionka, czy pełnia czy mam kryzys laktacyjny, ale mam dość .Nie wierzyłam dopóki nie zaczęłam zwracać uwagi na korelację mój już po pobudce, ledwo udało mi się zęby umyć po uśpieniu u nas spanie o 21 i później, bo córka jest tak głośna, że nie ma niestety szansy na zaśnięcie.
U mnie tez jakieś zbiegi okoliczności. W nocy wstawałam w sumie 4 razy (zamiast 2), przy czym mały i tak niechetnie szedł spać i się krecil. Do tego cyce mniej nabite, albo tez jakiś kryzys laktacyjny przyszedł, albo to że wczoraj trochę stres i mniej jadłam to mam mniej pokarmu. Ale na plus, bo za to młodemu, jak się ostatnio ulewało/rzygało, tak wczoraj nic, a zmienilam tyle, że go odbijam też w trakcie jedzenia, jak tylko zaczyna sie wiercić przy cycumała dopiero padła . Mam dość . Nie wiem czy to wczorajsza szczepionka, czy pełnia czy mam kryzys laktacyjny, ale mam dość .
bardzo polecamy pływalnię od noworodka. Starszak polecaNo i wykrakałyście z tą pełnią
Astrid grasuje od 4tej.
Jedynym sposobem spacyfikowania jej okazała sie ciepła kąpiel Teraz śpi.
Zapisaliśmy sie na pływanie dla takich maluchów od stycznia. Nasi znajomi chodza i sobie bardzo chwala. Myslalyscie o tym albo bylyscie ze starszymi dziecmi?
my chodziliśmy że starszym synkiem i zajęcia były super i bardzo mu się podobało. Ale teraz chyba nie będziemy xhodzicNo i wykrakałyście z tą pełnią
Astrid grasuje od 4tej.
Jedynym sposobem spacyfikowania jej okazała sie ciepła kąpiel Teraz śpi.
Zapisaliśmy sie na pływanie dla takich maluchów od stycznia. Nasi znajomi chodza i sobie bardzo chwala. Myslalyscie o tym albo bylyscie ze starszymi dziecmi?