MamaLama
Fanka BB :)
@Kanelbulle trzymamy kciuki za wizytę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dlatego Ci go nie zdradzęZgapilam teraz od Ciebie. Ej, a jak znowu damy takie samo imie?
tak, u mnie teraz jest 6+3 i w każdym piątek będę miała Nowy tydzieńWitajcie. Ja mam jutro wizytę i trochę się stresuję, 5.01 zaczął się cykl. Czyli teraz mam5+3? Zawsze w piątek będę zaczynała nowy tydzień ciąży wtedy będzie np. 6+0?
Dasz rade i bedziesz miała z głowy!Ja dziś idę do dentysty. Nie mam siły w ogóle się ruszać, tak słabo się czuję. Chciałam odwołać, ale nie odbierają telefonu.
Ooo też się muszę zapisać na przegląd już z półtora roku nie byłam. Kompletnie mi to wyleciało z głowyJa dziś idę do dentysty. Nie mam siły w ogóle się ruszać, tak słabo się czuję. Chciałam odwołać, ale nie odbierają telefonu.
No właśnie nastawiłam się już na tego dentystę psychicznie, a mój partner mi napisał, że odwołał skoro się słabo czujęDasz rade i bedziesz miała z głowy!