hemoglobina
Moderator
Dziewczyny, czy mogło coś się stać, jak mój syn skoczył mi na brzuch i uderzył w niego głową? Wystraszyłam się bardzo i nie wiem, co w takiej sytuacji mam zrobić.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
myślę że raczej nic się nie stało. A boli cie albo coś się dzieje? Pewnie nie pierwszy i nie ostatni raz to się przytrafi. Ja też się tego obawiamDziewczyny, czy mogło coś się stać, jak mój syn skoczył mi na brzuch i uderzył w niego głową? Wystraszyłam się bardzo i nie wiem, co w takiej sytuacji mam zrobić.
Nie boli na szczęście, ale i tak jestem przerażona. Chyba zostaje mi czekać do środy na usgmyślę że raczej nic się nie stało. A boli cie albo coś się dzieje? Pewnie nie pierwszy i nie ostatni raz to się przytrafi. Ja też się tego obawiam
będzie wszystko dobrze. Myślę że narazie zarodek jest na tyle malutki że ciężko jest zrobić krzywdęNie boli na szczęście, ale i tak jestem przerażona. Chyba zostaje mi czekać do środy na usg
myślę że wszystko będzie w porządku. Łożysko amortyzuje wstrząsy. Ja miałam taką sytuację ale w zaawansowanej ciąży, było wszystko dobrze. Lekarz mówiła, że gorzej byłoby gdybym upadła na brzuch, wtedy różnie może być. Ale w takie sytuacji i na wczesnym tak etapie zakładam, że będzie dobrzeDziewczyny, czy mogło coś się stać, jak mój syn skoczył mi na brzuch i uderzył w niego głową? Wystraszyłam się bardzo i nie wiem, co w takiej sytuacji mam zrobić.
cześć, znów razem na mamuskach się widzimycześć dziewczyny, dziś na teście zobaczyłam 2kreski, termin z om wychodzi na 17.10.
Jestem w ciężkim szoku
powodzeniaDziś wizytę ma: @Kanelbulle
Zgapilam teraz od Ciebie. Ej, a jak znowu damy takie samo imie?cześć, znów razem na mamuskach się widzimy