reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2024

reklama
Dziewczyny moja bhcg chyba nie przyrasta prawidłowo.. jest poniżej normy.
We wtorek 3500 dziś 5220
z tego co widzę to 49%.. ale nie chce oceniać, bo o ile wiem przy becie powyżej 1000 to już monitoring USG jest ważniejszy niż mierzenie bety. Urosła, nie o 66% minimum, ale też nie jest powiedziane chyba że o tyle musi na tym etapie. Na kiedy miałaś masz lekarza?

z tego co widzę to 49%.. ale nie chce oceniać, bo o ile wiem przy becie powyżej 1000 to już monitoring USG jest ważniejszy niż mierzenie bety. Urosła, nie o 66% minimum, ale też nie jest powiedziane chyba że o tyle musi na tym etapie. Na kiedy miałaś masz lekarza?
W sobotę.. ogólnie męczą mnie już te badania i przyrosty. Gdyby nie to że w tym tygodniu doktor kazał oznaczyć dwukrotnie to wcale bym się już nie badała. To jest cholernie stresujące. No nic, czekam na wizytę..

W sobotę.. ogólnie męczą mnie już te badania i przyrosty. Gdyby nie to że w tym tygodniu doktor kazał oznaczyć dwukrotnie to wcale bym się już nie badała. To jest cholernie stresujące. No nic, czekam na wizytę..
Będzie dobrze Kochana MUSI BYĆ bądź dobrej myśli
Wiem, jakie to trudne ale trzeba się jakoś trzymać

musisz trochę uspokoić się dla własnego dobra, wiem że ta niepewność jest okropna, stresująca i najgorsza, ale musisz poczekać. Wierzę, że wszystko idzie w dobrą stronę i tego ci życzę. ❤️ nie badaj już przyrostów bo na tym etapie porpsotu on może coś mówić, a nie musi, bo beta zwalnia przy większych wartościach. Doczytałam, że masz za sobą przykre historie. Postaraj się podejść do tego z minimalnym dystansem. Daj sobie czas, sobota po jutrze! To już jutro i sobota!

reklama
dlatego ja postanowiłam że tym razem nie zrobię betę anu razu żeby się nie denerwować. Czekam grzecznie na wizyte

Do góry