reklama
iwona0604
Fanka BB :)
To jest okropne jadlam ostatnio McDonalda uwielbiam od czasu do czasu sobie zjesc a w sobotę po nim odrazu misie niedobrze zrobiło. Okropnie wszystko obrzydzaJa też o dziwo nie wymiotowałam,a mdłości męczą, jeszcze jak coś jem to jest pyszne a za sekundę obrzydliwe
hemoglobina
Moderator
Mi przedwczoraj się zachciało chikkera z mak Donalda. Jakież było moje rozczarowanie, gdy go ugryzłam i zrobiło mi się niedobrze od sosu, który tak uwielbiamJa też o dziwo nie wymiotowałam,a mdłości męczą, jeszcze jak coś jem to jest pyszne a za sekundę obrzydliwe
hemoglobina
Moderator
O, to samo napisałamTo jest okropne jadlam ostatnio McDonalda uwielbiam od czasu do czasu sobie zjesc a w sobotę po nim odrazu misie niedobrze zrobiło. Okropnie wszystko obrzydza
iwona0604
Hahaha czyli podobne smaki no niesamowity zbieg okolicznosci ale chociaż przez chwilę człowiek się zadowoliłO, to samo napisałam
I oczywiście mam już ochotę na lody...
iwetbec
Zaangażowana w BB
Dziewczyny jak ja Was rozumiemTo jest okropne jadlam ostatnio McDonalda uwielbiam od czasu do czasu sobie zjesc a w sobotę po nim odrazu misie niedobrze zrobiło. Okropnie wszystko obrzydza
Carolina123
ooo ja też już dzisiaj w ręku lody trzymałam. Ale odłożyłam i tak jestem chora. Jeszcze mi tylko bólu gardła brakujeHahaha czyli podobne smaki no niesamowity zbieg okolicznosci ale chociaż przez chwilę człowiek się zadowolił
I oczywiście mam już ochotę na lody...
Kanelbulle
Przykro mi bardzo, ze Was tak mecza te mdlosci. Ja tak uwielbiam gotowac i jesc, ze byloby mi bardzo ciezko
Jeszcze tylko kilka tygodni!
Jeszcze tylko kilka tygodni!
Agunia1401
Moderator
Nie znajomosc przepisów przez firmę, bhp pewnie pan raz do roku przyjeżdża i nagle p cholera.jak to jest możliwe ?
Lepiej idź do szefa @MartaMarkry bo nie znajomość z przepisów nie zwalnia Ciebie i pracodawcę, szkolenie bhp masz więc powinnaś to wiedzieć i możesz również ponieść karę, nie tylko pracodawca. Mój pracodawca też nie wiedział dopiero ja go uświadomiłam że musi pracownika wysłać na badania, miesiąc i tydzień był na zwolnieniu
reklama
Agunia1401
Moderator
Ja przy -15 w lutym w Norwegii spałam przy otwartym oknie, cieszyłam się bardzo że koniec coazy przypadał na zimowe dni bo mogłam się schladzacMi w poprzedniej ciąży było tak gorąco, że całą zimę chodziłam bez kurtki A jestem bardzo ciepłolubna.