reklama
A dobrze, nie ma najgorzej, bałam się, że na tej końcówce będę dużo bardziej nieporadna i mniej siły będzie .
Wyprawka prawie gotowa, już niewiele brakuje, pokój w remoncie(to akurat niekończąca się historia przez zamówione części na szafę i opóźnienie).
Torba do szpitala praktycznie spakowana, zostają jakieś pierdoły do odrzucenia.
To u nas odwrotnie. Pokoik gotowy a torba nie spakowana
Calineczka92
Fanka BB :)
Wszystko zależy na kiedy termin , u mnie zostało maksymalnie 24 dni, a mam opcje, że w każdej chwili, ale ciężko mi jakoś dopiąć to na ostatni guzik , robię wszystke inne rzeczy tylko do tego tak porządnie nie mogę usiąść , dziś może się udaNo to dziewczyny motywujecie tym, że już gotowe chyba dziś wyciągam walizę i pakuje. Faktycznie chyba nie ma na co czekać
Calineczka92
Najlepsza opcja . Ja to już w pudełkach poukładane rzeczy mam jakby mnie coś wzięło i żeby mogli dokończyć , pokoik miał być 2-3tyg.spokojnie gotowy, ale no niestety doszły opóźnienia niezależne od nas , więc liczę, że uda się dopiąć do końca w ten weekend, ale się okaże, bo dziś muszę dzwonić i dowiadywać się jak z częściami do szafy i komody czy do końca tygodnia będą.To u nas odwrotnie. Pokoik gotowy a torba nie spakowana
Wszystko zależy na kiedy termin , u mnie zostało maksymalnie 24 dni, a mam opcje, że w każdej chwili, ale ciężko mi jakoś dopiąć to na ostatni guzik , robię wszystke inne rzeczy tylko do tego tak porządnie nie mogę usiąść , dziś może się uda
Ja końcówka października więc kilka tygodni jeszcze mam
A zamówień tyle idzie, że nie wiem co w jakiej paczce
Najlepsza opcja . Ja to już w pudełkach poukładane rzeczy mam jakby mnie coś wzięło i żeby mogli dokończyć , pokoik miał być 2-3tyg.spokojnie gotowy, ale no niestety doszły opóźnienia niezależne od nas , więc liczę, że uda się dopiąć do końca w ten weekend, ale się okaże, bo dziś muszę dzwonić i dowiadywać się jak z częściami do szafy i komody czy do końca tygodnia będą.
I to są właśnie uroki remontów zawsze jakaś niespodzianką jest i wszystko się przeciąga
Calineczka92
A to na spokojnie, to mce różnicy praktycznie , więc masz dobry czas .Ja końcówka października więc kilka tygodni jeszcze mam
A zamówień tyle idzie, że nie wiem co w jakiej paczce
Hehe znam ta akcje z paczkami , ja dziś kolejne 3 czekam, w piątek 4 i się śmieje, że paczkomat to złoto
Calineczka92
No jak zamawialiśmy to pytaliśmy specjalnie i z 1.5tyg zrobiło się 4.5tyg.na pierwszej części materiałów, teraz mam nadzieję, że druga pójdzie szybciej bo już tak robiliśmy, żeby było szybciejI to są właśnie uroki remontów zawsze jakaś niespodzianką jest i wszystko się przeciąga
reklama
Ja kupiłam "Marysię" z allegro i polecam. Torba też jeszcze nie spakowanaMamuśki a koszule ciążowe macie jakieś fajne? Bo właśnie jestem na etapie wybierania?