reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2023

reklama
A dobrze, nie ma najgorzej, bałam się, że na tej końcówce będę dużo bardziej nieporadna i mniej siły będzie 😅🙈.
Wyprawka prawie gotowa, już niewiele brakuje, pokój w remoncie(to akurat niekończąca się historia przez zamówione części na szafę i opóźnienie).
Torba do szpitala praktycznie spakowana, zostają jakieś pierdoły do odrzucenia😊.

To u nas odwrotnie. Pokoik gotowy a torba nie spakowana 😆

No to dziewczyny motywujecie tym, że już gotowe 😁 chyba dziś wyciągam walizę i pakuje. Faktycznie chyba nie ma na co czekać 😆
Wszystko zależy na kiedy termin 😁, u mnie zostało maksymalnie 24 dni, a mam opcje, że w każdej chwili, ale ciężko mi jakoś dopiąć to na ostatni guzik 😅, robię wszystke inne rzeczy tylko do tego tak porządnie nie mogę usiąść 😅🙈, dziś może się uda 🙈😅

To u nas odwrotnie. Pokoik gotowy a torba nie spakowana 😆
Najlepsza opcja 😅. Ja to już w pudełkach poukładane rzeczy mam jakby mnie coś wzięło i żeby mogli dokończyć 🙈, pokoik miał być 2-3tyg.spokojnie gotowy, ale no niestety doszły opóźnienia niezależne od nas 🙈, więc liczę, że uda się dopiąć do końca w ten weekend, ale się okaże, bo dziś muszę dzwonić i dowiadywać się jak z częściami do szafy i komody czy do końca tygodnia będą.

Wszystko zależy na kiedy termin 😁, u mnie zostało maksymalnie 24 dni, a mam opcje, że w każdej chwili, ale ciężko mi jakoś dopiąć to na ostatni guzik 😅, robię wszystke inne rzeczy tylko do tego tak porządnie nie mogę usiąść 😅🙈, dziś może się uda 🙈😅

Ja końcówka października więc kilka tygodni jeszcze mam 🙂
A zamówień tyle idzie, że nie wiem co w jakiej paczce 🤦😆

Najlepsza opcja 😅. Ja to już w pudełkach poukładane rzeczy mam jakby mnie coś wzięło i żeby mogli dokończyć 🙈, pokoik miał być 2-3tyg.spokojnie gotowy, ale no niestety doszły opóźnienia niezależne od nas 🙈, więc liczę, że uda się dopiąć do końca w ten weekend, ale się okaże, bo dziś muszę dzwonić i dowiadywać się jak z częściami do szafy i komody czy do końca tygodnia będą.

I to są właśnie uroki remontów 😆 zawsze jakaś niespodzianką jest i wszystko się przeciąga 🙂

reklama
Do góry