reklama
Calineczka92
Fanka BB :)
Ja ostatnie miałam przy 3 prenatalnymA robilyście albo macie Wymiar robić USG 3d?
Ja ostatnie miałam przy 3 prenatalnym
Właśnie mi nic doktor ostatnio o tym nie mówił a ja zapomniałam zapytać
W szpitalu będę korzystać z ubranek, które mają na miejscu (ostatnio też tak zrobiłam), a na wyjście do domu zabieram niewiele - body z krótkim rękawem, z długim, jakieś spodenki, skarpetki, ewentualnie niedrapki i cienką czapeczkę. Nie jestem w stanie przewidzieć pogody przy wypisie, więc zakładam, że mąż dowiezie śpiworek, otulacz do fotelika czy co tam będzie potrzebne. Ostatnio był dzień otwarty w szpitalu, w którym planuje rodzic i czytałam, że tym razem są odwiedziny (ostatnio przez covid zabronili ). Mam nadzieję, że się to nie zmieni.Ja narazie na etapie kupowania bo pierwsza dzidzia u Nas
kompletuje torbę, ale jakoś mi nie idzie chyba muszę zrobić kilka dni przerwy od czytania internetow i list wyprawkowych, bo głowa kwadratowa
Jakie ciuszki macie przygotowane, aby wybrać Malucha ze szpitala? Kombinezon? Śpiworek? Nie wiem co kupować a też nie chce nakupić głupot, które będą później leżeć nie używane
Calineczka92
No ja sama od początku wiedziałam, że będę robić 3 prenatalne bo inaczej sobie nie wyobrażam bo dla mnie to ważne badania, ale wiem, że niektórzy mają różne podejście co do niego.Właśnie mi nic doktor ostatnio o tym nie mówił a ja zapomniałam zapytać
Malinowa_chmurka
Mi na 3 prenatalnych lekarz powiedział że już za pozno na zdjęcie 3d/4d Szkoda, że daliśmy się mu zbyć bo bardzo na to czekaliśmy. Termin mam na koniec października, torba jeszcze nie spakowana, plan porodu dalej nie napisany
olaola 0609
Mi na każdym usg robi w sumie prenatalne bo i ma certyfikat i sprzęt do tego i za każdym razem robi małej zdjęcie buźki , to jak z późno dziwneMi na 3 prenatalnych lekarz powiedział że już za pozno na zdjęcie 3d/4d Szkoda, że daliśmy się mu zbyć bo bardzo na to czekaliśmy. Termin mam na koniec października, torba jeszcze nie spakowana, plan porodu dalej nie napisany
Malinowa_chmurka
Prywatnie chodzisz? Do takiego zdjęcia trzeba jakąś specjalną głowicę, to nie w każdym gabinecie mają - tak myślę, ja chodze na NFZ i nawet zwykłego zdjęcia usg nie dostaję :/Mi na każdym usg robi w sumie prenatalne bo i ma certyfikat i sprzęt do tego i za każdym razem robi małej zdjęcie buźki , to jak z późno dziwne
olaola 0609
Tak prywatnie . Kurczę szkoda bardzo ze nie masz takiej pamiątkiPrywatnie chodzisz? Do takiego zdjęcia trzeba jakąś specjalną głowicę, to nie w każdym gabinecie mają - tak myślę, ja chodze na NFZ i nawet zwykłego zdjęcia usg nie dostaję :/
reklama
Calineczka92
A w którym tygodniu byłaś? Ojej nie fajnie zrobił.Mi na 3 prenatalnych lekarz powiedział że już za pozno na zdjęcie 3d/4d Szkoda, że daliśmy się mu zbyć bo bardzo na to czekaliśmy. Termin mam na koniec października, torba jeszcze nie spakowana, plan porodu dalej nie napisany
Jak się czujesz?