reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2023

reklama
Ja narazie na etapie kupowania bo pierwsza dzidzia u Nas 🙂
kompletuje torbę, ale jakoś mi nie idzie 😑 chyba muszę zrobić kilka dni przerwy od czytania internetow i list wyprawkowych, bo głowa kwadratowa 🤦
Jakie ciuszki macie przygotowane, aby wybrać Malucha ze szpitala? Kombinezon? Śpiworek? Nie wiem co kupować 🙂a też nie chce nakupić głupot, które będą później leżeć nie używane 😳
W szpitalu będę korzystać z ubranek, które mają na miejscu (ostatnio też tak zrobiłam), a na wyjście do domu zabieram niewiele - body z krótkim rękawem, z długim, jakieś spodenki, skarpetki, ewentualnie niedrapki i cienką czapeczkę. 🙂 Nie jestem w stanie przewidzieć pogody przy wypisie, więc zakładam, że mąż dowiezie śpiworek, otulacz do fotelika czy co tam będzie potrzebne. 🙂 Ostatnio był dzień otwarty w szpitalu, w którym planuje rodzic i czytałam, że tym razem są odwiedziny (ostatnio przez covid zabronili 😟). Mam nadzieję, że się to nie zmieni. 🙂

Mi na 3 prenatalnych lekarz powiedział że już za pozno na zdjęcie 3d/4d :crazy: Szkoda, że daliśmy się mu zbyć bo bardzo na to czekaliśmy. Termin mam na koniec października, torba jeszcze nie spakowana, plan porodu dalej nie napisany 😅
Mi na każdym usg robi w sumie prenatalne bo i ma certyfikat i sprzęt do tego i za każdym razem robi małej zdjęcie buźki , to jak z późno dziwne 🌝🥺🌝

Mi na każdym usg robi w sumie prenatalne bo i ma certyfikat i sprzęt do tego i za każdym razem robi małej zdjęcie buźki , to jak z późno dziwne 🌝🥺🌝
Prywatnie chodzisz? Do takiego zdjęcia trzeba jakąś specjalną głowicę, to nie w każdym gabinecie mają - tak myślę, ja chodze na NFZ i nawet zwykłego zdjęcia usg nie dostaję :/

reklama
Do góry