reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2023

Prywatnie chodzisz? Do takiego zdjęcia trzeba jakąś specjalną głowicę, to nie w każdym gabinecie mają - tak myślę, ja chodze na NFZ i nawet zwykłego zdjęcia usg nie dostaję :/
No u mnie na zwykłym teraz też już nie daje, bo porostu łapie tylko części ciała, a jak mają sprzęt dobry to zrobią chociażby twarzy w 3d zdjęcie buźki.

reklama
Czekamy na części, liczę, że będą do końca tygodnia 😅🙈, a to niekończąca się historia.
Plus taki, że pokój pomalowany, listwy już prawie skończone, zaraz wniesiemy łóżeczko i będziemy czekać na części żeby dopiąć pokoik 😅🙈

No to już bliżej niż dalej.
Mi zostały jeszcze firanki i zasłony i przykleić naklejki 😁 i będzie pięknie 😍

No to już bliżej niż dalej.
Mi zostały jeszcze firanki i zasłony i przykleić naklejki 😁 i będzie pięknie 😍
No się okaże czy dalej czy bliżej, bo już 3tyg temu powinni być skończone, a ja zaraz rodzę 🙈😅.
No to już jesteś na końcówce 😁, u mnie dalej chyba teściowa firanek nie ruszyła żeby je obrobić 🙈.

No się okaże czy dalej czy bliżej, bo już 3tyg temu powinni być skończone, a ja zaraz rodzę 🙈😅.
No to już jesteś na końcówce 😁, u mnie dalej chyba teściowa firanek nie ruszyła żeby je obrobić 🙈.

Powoli wszystko zrobisz 😁 a w sumie to nawet niech Cię wyręczają, bo Ci się należy 😎 ja jeszcze przegląd ubranek dziś robię i zobaczę co trzeba dokupić 😁

Powoli wszystko zrobisz 😁 a w sumie to nawet niech Cię wyręczają, bo Ci się należy 😎 ja jeszcze przegląd ubranek dziś robię i zobaczę co trzeba dokupić 😁
No nie ma zbytnio kto mnie wyręczyć 😅, ale jak już tak będzie to ubranka są w oragnizerach wyprane, opisane 😅🙈, jednak wolałabym sama ogarnąć temat 🙈

No mi już coraz ciężej 🤦😆 dobrze że już nie ma tych upałów bo chyba bym nie wyrobiła 😳 ja się jutro z praniem i prasowaniem rozstawiam i sama sobie życzę powodzenia 😆
A który dokładnie u Ciebie tydzień?
No z tym praniem i prasowaniem jest roboty ja do rozmiaru 68 ogarniałam, resztę rozmiarów czeka sobie na strychu na później 😅🙈

reklama
Do góry