reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2023

Witam się ciepło z Wami 😉
Wracam na forum po dość długiej nieobecności. To moja druga ciąża, mam synka z 27 grudnia 2021r. a miał być styczniowy 2022r, śmiejemy się z mężem że zrobił nam prezent poświąteczny 🥰 I był najlepszym wynagrodzeniem dla nas ponieważ ciężko przechorowałam covid na końcówce ciąży, praktycznie skończyłam kwarantannę, święta w domu i urodził się Maksymilian 😉
Teraz mam termin na 23/24 października. Wczoraj miałam badanie prenatalne, wszystko jest w porządku, dzidzia ma 6,1cm, teraz czekam na wyniki i kolejną wizytę u prowadzącej 22 kwietnia 😊

Dużo z was zna już płeć dziecka? 😃 U nas tym razem rośnie wstydniś bo nic nie było widać na usg 🤭
jest szansa ze na pierwszych prenatalnych będzie widać kto się rozwija? Mam prenatalne za niedługo i strasznie się stresuje

reklama
jest szansa ze na pierwszych prenatalnych będzie widać kto się rozwija? Mam prenatalne za niedługo i strasznie się stresuje
Który będziesz tydzień? Jeśli dzidzia będzie współpracować to jest to możliwe 😉 ja z synem dowiedziałam się już w 11+4 na 99% 😉 nie denerwuj się, bądź dobrej myśli a wszystko będzie dobrze 😉

Kochane ciaza potwierdzona pęcherzyk ciazowy jest z usg wychodzi 2 tydzień także wczesna ciaza ;) a z przeliczenia od ostatniej miesiączki 5 tydzień;) cieszę się bardzo już odetchnęłam:)
Hej. Ja byłam u ginekologa w środę i z miesiączki powinnam być wtedy 5 tydzień 4 dzień ale był tylko pęcherzyk. Lekarz powiedział, żeby się nie martwić bo tak na prawdę może być to nawet początek 4 tygodnia i czekać. Lokalizacja pęcherzyka okej, reszta badania tez wszystko ok nie dostałam żadnych leków. Następna wizyta za 1,5 tygodnia ale bardzo się stresuje co tam będzie widać. Czy u Ciebie pojawił się zarodek?

Witam się ciepło z Wami 😉
Wracam na forum po dość długiej nieobecności. To moja druga ciąża, mam synka z 27 grudnia 2021r. a miał być styczniowy 2022r, śmiejemy się z mężem że zrobił nam prezent poświąteczny 🥰 I był najlepszym wynagrodzeniem dla nas ponieważ ciężko przechorowałam covid na końcówce ciąży, praktycznie skończyłam kwarantannę, święta w domu i urodził się Maksymilian 😉
Teraz mam termin na 23/24 października. Wczoraj miałam badanie prenatalne, wszystko jest w porządku, dzidzia ma 6,1cm, teraz czekam na wyniki i kolejną wizytę u prowadzącej 22 kwietnia 😊

Dużo z was zna już płeć dziecka? 😃 U nas tym razem rośnie wstydniś bo nic nie było widać na usg 🤭
Cześć:)
Ja też odzywam się po przerwie, miałam duży problem w rodzinie i odbiło mi się to bardzo. Pół roku przed ciąża skończyłam brać leki na depresje i wpadłam w taki dół, bałam się że wróci i sobie nie poradzę. Mam wspaniałego męża i on mi na szczęście pomógł :) teraz wszystko dobrze już:)
Też jestem po prenatalnych, juz chwilę bo dziś 16+1 :) wyszło, że wszystko w porządku. O płci nawet nie powiedział słowa bo maluch nie chciał nic pokazać, mimo że to trwało dlugo. Robił przez powłoki brzuszne, dopochwowo i znowu przez brzuch, żeby dobrze odczytać pomiary.
W poniedziałek mam wizytę, trochę bym chciała wiedzieć już :) chce zrobić mężowi niespodzianke, bo z ciąża mi nie wyszło. Miałam go zaskoczyć, a od razu poleciałam z testem bo emocje byly zbyt duże :)
Mam nadzieje, ze u was wszystko dobrze i zdrowo rośniecie :)

Cześć:)
Ja też odzywam się po przerwie, miałam duży problem w rodzinie i odbiło mi się to bardzo. Pół roku przed ciąża skończyłam brać leki na depresje i wpadłam w taki dół, bałam się że wróci i sobie nie poradzę. Mam wspaniałego męża i on mi na szczęście pomógł :) teraz wszystko dobrze już:)
Też jestem po prenatalnych, juz chwilę bo dziś 16+1 :) wyszło, że wszystko w porządku. O płci nawet nie powiedział słowa bo maluch nie chciał nic pokazać, mimo że to trwało dlugo. Robił przez powłoki brzuszne, dopochwowo i znowu przez brzuch, żeby dobrze odczytać pomiary.
W poniedziałek mam wizytę, trochę bym chciała wiedzieć już :) chce zrobić mężowi niespodzianke, bo z ciąża mi nie wyszło. Miałam go zaskoczyć, a od razu poleciałam z testem bo emocje byly zbyt duże :)
Mam nadzieje, ze u was wszystko dobrze i zdrowo rośniecie :)
Skąd ja to znam , ja teraz wytrzymałam 4 dni i podarowałam mężowi test z czekoladkami w Walentynki 😍 ale ciężko było wytrwać jak to są takie pozytywne emocje 😉

Skąd ja to znam , ja teraz wytrzymałam 4 dni i podarowałam mężowi test z czekoladkami w Walentynki 😍 ale ciężko było wytrwać jak to są takie pozytywne emocje 😉
Mi w ogóle ciężko było ukryc w pracy itd :)
Mogę się poradzić co do polówkowych badań:)?
Za 2 tyg miałabym juz 18 tydzień i się zastanawiam czy przy tym badaniu jest jakaś zależność kiedy lepiej wykonać. Bliżej 18 czy 21 ?

Mi w ogóle ciężko było ukryc w pracy itd :)
Mogę się poradzić co do polówkowych badań:)?
Za 2 tyg miałabym juz 18 tydzień i się zastanawiam czy przy tym badaniu jest jakaś zależność kiedy lepiej wykonać. Bliżej 18 czy 21 ?
Wiesz co, aż tak się nie znam ale mój ginekolog radził między 20 a 22tyg i tego się trzymam ;)

reklama
Do góry